blank

Foglaljon helyet mobillal az olasz tengerparton !

blank
blank

H I R D E T É S

Megnyitott Olaszország 12 ezer strandja. Hogy megkönnyítsék az emberek dolgát és a járványellenes intézkedések betartását, a strandolók új applikációk segítségével foglalhatnak előre napozóágyat, hiszen a helyek most korlátozottak.

Az Európa többi részéhez képest digitálisan kissé lemaradt Olaszországban van, akinek nem tetszik, hogy csak így juthat helyhez, de van olyan is, aki élvezi az újítást: az alkalmazás révén el lehet kerülni a sorbanállást és a kontaktkövetés is sokkal könnyebb. Habár az applikációkat csak az olasz strandok kis részén vezették be, a trend egyre növekszik. A Riva booking a járvány csúcspontján született, de csak utána ismerték fel alkotói a benne rejlő potenciált.

A tavalyi évben hozott szabályok többsége még mindig érvényes. A napernyők és a napágyak között is be kell tartani egy bizonyos távolságot. “Azok után, amin átmentünk, az emberek alig várják a nyarat. Nekem nagyon stresszes iskolaévem volt, szóval nagyon szükség volt már erre ” – nyilatkozta egy diák az Euronews-nak.

Mások azonban arról beszéltek, hogy ha többen lesznek, akkor egyáltalán nem fognak kimozdulni otthonról: „Nem szeretem, ha túl sokan vannak körülöttem. Az, hogy foglalnom kell, úgy érzem, korlátozza a szabadságomat”

A fő különbség a tavalyi és az idei év között, hogy Olaszországba hamarosan egyre több nemzetközi turistát is várnak az EU digitális útlevelének bevezetése után, de hogy élvezni fogják-e az olasz nyarat a Covid-ellenes intézkedésekkel együtt is, az később fog kiderülni.

#nyaralas #olaszorszag #ujranyitas

H I R D E T É S