blank

Furcsa sms-t kaptak idén a felvételizők

blank
blank

H I R D E T É S

A korábbi évekkel ellentétben a felsőoktatásba jelentkezők csupán annyit tudhattak meg az üzenetből, hogy hányadik helyre sikerült bekerülniük.

Az eduline.hu információi szerint több egyetemi csoportban is felzúdulást keltett a ponthatárok kihirdetése után kiküldött sms formája: hosszú évek gyakorlatától eltérően idén olyan üzenetet kaptak a felvételizők, amelyben nem szerepel, hogy konkrétan melyik egyetemre vagy főiskolára vették fel őket, pusztán az, hogy hanyadik helyen megjelölt képzésről van szó. Az üzenetből még annyi derül ki, hogy a részletek megtalálhatók az e-felvi oldalán.

Az új forma miatt a szokásostól eltérően jóval kevesebben osztottak meg képernyőfotót az sms-ükről, hiszen ebből gyakorlatilag semmi nem derül ki mások számára. Sőt egyes csoportokban olyan felvételizők is akadtak, akik már nem emlékeztek rá, mit jelöltek meg a második vagy a harmadik helyen, a Felvi túlterheltsége miatt pedig a rendszerben sem tudták egyből ellenőrizni, melyik egyetemnek vagy főiskolának lettek a gólyái.

Fotó: Envato

#felveteli #e-felvi #sms

H I R D E T É S