blank

Hárommilliós turisztikai pályázatot írtak ki diákoknak

blank
blank

H I R D E T É S

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány CheckINN Fesztivál innovációs versenyén 3 perc alatt, 3 fős csapatban 3 millió forintot nyerhetnek azok a felsőoktatásban tanuló hallgatók, akik kisvideójukban új, saját fesztiválokat álmodnak.

„Téli Balaton”, „Gondold újra” és „Helyi érték” kategóriákban várják a pályaműveket. Bár az érdeklődés jelentős, még érdemes pályázni, hiszen az első fordulóban, – amely 2021. július 31-én zárul – csupán egy 3 perc hosszúságú videót kell feltöltenie annak a csapatnak, aki szívesen valósítaná meg fesztiválötletét a mentorok segítségével.

A mentorok a második fordulóban segítik az egyes ötletekhez kapcsolódó fesztivál stratégia kidolgozását. A három kategóriában az elbírálás utolsó fordulójában legmagasabb pontszámban részesülő pályamunkát benyújtó csapat tagjai kategóriánkként összesen nettó hárommillió forint díjat kapnak ösztöndíj formájában.

Dr. Princzinger Péter, az MTSZA kuratóriumi elnöke elmondta; a fiatalok innovatív ötletei és gondolatai képesek rá, hogy a magyar fesztiválturizmust is felpörgessék, ezzel hozzájárulva az ország gazdasági újraindításához.

Fotó: Envato

Forrás: Világgazdaság

#turizmus #palyazat #fesztival

H I R D E T É S