blank

Nemzetközi PR-tehetségkutató verseny indul fiataloknak

blank
blank

H I R D E T É S

Versenyt indít 35 év alatti pr-szakemberek számára az ICCO nemzetközi kommunikációs szervezet – közölte a magyarországi selejtezőt lebonyolító Magyar Public Relations Szövetség . A Next Generation PR World Cup elnevezésű megmérettetés célja hogy ápolja, ösztönözze és támogassa a pr-szakma következő generációjának tehetségeit.

Számos ország mellett Magyarország is országos selejtezőt indít az MPRSZ szervezésében és a Szerencsejáték Zrt. támogatásával. A selejtezőn derül ki, hogy melyik kétfős csapat lesz a győztes, amely hazánkat képviseli a világversenyen. A selejtezőre bármelyik 35 év alatti pr-szakember jelentkezhet, legyen akár ügynökségi vagy vállalati dolgozó, szabadúszó szakember vagy egyetemista.

A magyarországi selejtezőn a nevező csapatok egy hazai civil szervezettől kapják meg a briefet, amely alapján a délelőtt folyamán elkészítenek egy rövid prezentációt, majd azt délután prezentálják maximum 3 percben a zsűri előtt. A zsűri még a selejtező napján döntést hoz arról, hogy melyik csapat jut be a nemzetközi döntőbe.

A jelentkezési határidő: szeptember 23. A selejtező időpontja 2021. szeptember 28. kedd.

A jelentkezés részletei ITT találhatók.

Fotó: Envato

Forrás: Media1

#palyazat #pr #tehetsegkutatas #verseny

H I R D E T É S