blank

Tőkebefektetésből fejleszthet a videógyártást forradalmasító magyar startup

blank
blank

H I R D E T É S

A RECnGO mobilalkalmazása segítségével bárki levezényelhet egy akár 6 kamerás élő közvetítést is saját okoskészülékeivel. Az applikációval profi képi anyagok állíthatók elő egyszerűen és költséghatékonyan, ezzel tökéletes eszköz lehet a kisebb vállalkozások vagy szabadúszó tartalomgyártók kezében is.

A videósnak elegendő letöltenie az applikációt készülékére és azt összekötni többi okoseszközével, így akár a távolból is lehetősége lesz kiválasztani a megfelelő kameranézetet, és beszerkeszteni azt az élő közvetítésbe. Ezután nem lesz szükség további kábeles csatlakozásra vagy stream hardver eszközökre, de vágó és szerkesztő is lehet egyszerre a felhasználó akár valós időben.

A RECnGO idén bekerült a TOP100 magyar digitális fejlesztést bemutató kiadványba, nyáron pedig értékesítési partneri együttműködést írtak alá a Catawikivel, Európa egyik legnagyobb digitális piacterével. A cég ügyvezetője elmondta: még idén kijönnek az applikáció iOS verziójával, amivel természetesen a terjeszkedés, újabb piacok meghódítása a cél. Jelenleg az USA és az Egyesült Királyság tűnik a legérdekesebbnek számukra. Az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures magvető programjából kapott 250 millió forintos tőkebefektetéssel az alkalmazottak számát is növelni tudják.

Fotó: Envato

Forrás: MTI

#technologia #startup #applikacio #munkahelyteremtes

H I R D E T É S