blank

Zöld autókra cseréli gépjárműflottáját a Vodafone

blank
blank

H I R D E T É S

Környezetvédelmi stratégiája részeként a Vodafone Magyarország, a vállalat teljes, több mint 400 autóból álló gépjárműflottáját környezettudatos modellekre cseréli, melynek első lépéseként 106 darab plug-in hibridautót lízingelnek – közölte a távközlési vállalat a Távirati Irodával.

A Vodafone tervei szerint négy éven belül a cég teljes gépjárműflottája már csak elektromos autóból fog állni, a cég világszintű céljai között szerepel ugyanis, hogy 2030-ra a vállalatcsoport teljes karbonlábnyomát nullára csökkentse, és ezt 2040-ig a teljes beszállítói- és partnerhálózatra is kiterjessze.

A szolgáltató június vége óta európai működésének energiaellátását 100 százalékban megújuló energiaforrásokból fedezi – beleértve a mobil, illetve vezetékes hálózatok, az adatközpontok, a kiskereskedelmi egységek, valamint az irodák energiaigényét. A most átadott autókon túl további 60 környezettudatos gépjármű, köztük plug-in hibridek és tisztán elektromos autók érkeznek a következő év elejéig a cég flottájába.

Fotó: Envato

Forrás: MTI

#kornyezetvedelem #fenntarthatosag #vodafone #e-auto

H I R D E T É S