1500 álláshirdetéssel várja a jelentkezőket az ország legnagyobb állásbörzéje

H I R D E T É S

70 kiállító részvételével megkezdődött a HVG online állásbörzéje, ami október 7-ig várja a munkát keresőket vagy az éppen pályát váltani akaró szakembereket.

A kiállítók főként informatikusoknak, mérnököknek,  pénzügyi területen dolgozóknak, idegen nyelveket beszélő ügyfélszolgálatosoknak, értékesítőknek és szakmunkásoknak kínálnak elhelyezkedési lehetőséget.

A börzén több mint 70 – jobbára nemzetközi hátterű – vállalat keresi munkatársait. Közöttük megtalálhatóak autóipari vállalatok, nemzetközi ügyféltámogató központok, autó-, gépipari beszállítók , gyógyszeripari cégek, üdítőgyártó, kereskedelmi, informatikai cégek, nagy adótanácsadók, állami-önkormányzati vállalatok, állami szervek is.

Az online börzén az interneten keresztül lehet részt venni, a rendezvény ugyanakkor ötvözi az állásportálok és a hagyományos börzék előnyeit. Bármilyen számítástechnikai eszközzel,  okostelefonnal be lehet csatlakozni akár külföldről is, de emellett élő esemény is – a virtuális standok mögött munkaadók várják a megkereséseket, kérdéseket, önéletrajzokat három napon át.

A három nap alatt több tucat webelőadást  is tartanak a kiállítók, amelyek listája a “Webelőadások” menüpont alatt érhető el. Ezeken az álláskereső betekonthet a kulisszák mögé: megismerheti az egyes vállalatok mindennapjait, jövőbeni kollégáit és felkészülési tanácsok kaphat az állásinterjúra. (A mai napon például délután 2 órától „Legyen a szakmád a hobbid!” címmel Thuróczy Bertalan, az Egis orvosbiológiai mérnöke tart előadást.)

Több kiállító nemcsak a toborzóit vonja be a webelőadásba, hanem a keresett szakterületeken dolgozó munkatársait is, akik folyamatosan elérhetőek lesznek online, a virtuális standokhoz ellátogató érdeklődők megtekinhetik a vállalatot, projekteket bemutató anyagokat, termékvideókat és természetesen a nyitott pozíciók leírását is, a gyártó cégek standjain  pedig a videó is bemutatják, hogyan néz ki a munkakörnyezet, a gyártási folyamat.

A szervezők mindenképpen javasolják az előzetes regisztrációt az allasborze.jobline.hu oldalon. A könnyebb pályázás érdekében érdemes feltölteni az önéletrajzot is, az ezzel kapcsolatban az állásbörze három napja alatt a Jobline.hu standjánál lehet segítséget kérni.

Fotó: Envato

#allaskereses #allasborze #karrier

H I R D E T É S