Informatikusok
Forrás: Envato

Ingyenes képzés után biztos munka és jó fizetés – íme a lehetőség!

blank
blank

H I R D E T É S

December 1-ig lehet jelentkezni a 2 hónapos, ingyenes alkalmazás üzemeltető képzésre. A szaktudás 2-3 év után milliós fizetést ígér.

Egy, az ITM, az IVSZ és a KIFÜ megbízásából készült idei felmérés szerint a munkáltatók 44 ezer digitális szakembert vehetnének fel a következő két évben, ha nem kellene számolniuk az évről évre növekvő szakemberhiánnyal.  Az IT népszerűsége értelemszerűen a kiemelkedő fizetéseknek is köszönhető: egy 6 hónapos, intenzív képzés után szoftverfejlesztőként elhelyezkedve például már 4-5 év tapasztalattal is bruttó 1-1,2 millió forintot lehet keresni.

3-5 év után már üzemeltetőként is milliós fizetés járhat

Az alkalmazás üzemeltetők a vállalat helyi, felhős, virtualizált és webes kiszolgálóinak üzembiztos működéséért, fejlesztéséért felelnek. A junior üzemeltetők 1,5-2 év után bruttó 5-600 ezer forintos fizetésre számíthatnak, ami – feltéve, hogy az adott szakember folyamatosan fejleszti tudását – nagyjából 3-5 év után megduplázódhat, így elérheti a bruttó 1-1,2 milliós szintet, míg a seniorok fizetése akár bruttó kétmillió forint körül is alakulhat. 

A PROGmasters januárban a partnercégei által ösztöndíjas finanszírozási formában támogatott, ennek köszönhetően a résztvevők számára teljesen díjmentes alkalmazás üzemeltető képzést indít 20 fő számára. A 2022. január 3-án induló, 2 hónapig tartó és hétköznapokon 9-17 óra között zajló tanfolyamra a szabad helyek függvényében, de legkésőbb december 1-ig bárki jelentkezhet.

A képzést elvégzők garantáltan álláshoz jutnak, átlagosan bruttó 450 ezres fizetésért.

Fotó: Envato

H I R D E T É S