Bryan Webb
Forrás: dailymail.co.uk

75 év munka után ment nyugdíjba – nem mindennapi módon jutalmazta a cég a hűségét

blank
blank

H I R D E T É S

Különleges ajándékot kapott hűsége elismeréseként egy 90 éves friss nyugdíjas. A szerelő 75 évet dolgozott a brit autógyárnál. Ő volt Nagy-Britannia legidősebb dolgozó mérnöke. A cég meglepő módon jutalmazta a bácsit.

A 90 éves Bryan Webb 75 évig dolgozott a brit autógyárnál. A friss nyugdíjast is biztosan meglepte a jutalom, amit a munkáltatótól kapott hűsége jeléül.

Az idős gloucesteri férfi a második világháború után, 1946-ban kezdett el a Vauxhall autógyárban dolgozni. Besétált a garázsba, és megkérdezte, van-e munkájuk. Négy évvel később elvégezte a gépész szakmunkásképzőt, és 26 éves korára műhelyvezető volt. Most 75 évnyi munka után döntött nyugdíj mellett.

A cég, ahol az életét eltöltötte egy villáskulcsot adott neki búcsúajándékként

A meglepő elismerést díszdobozba csomagolták és plüssbe ágyazták. A fadobozban lévő réztábla elismeri, hogy a férfi elkötelezett munkát végzett a gyárban. Bryan Webb mai felettese csupán 14 éve ismeri az idős dolgozót. A búcsúztatón az ajándék mellett megköszönte a bácsi elképesztő hűségét és szorgalmas munkáját, valamint hosszú és boldog nyugdíjas éveket kívánt neki.

blank
Forrás dailymail.co.uk

Bryan még mindig azt az órát hordja, amelyet 1970-ben kapott 25 év szolgálata elismeréseként.

Az öreg úr megígérte, hogy igyekszik továbbra is tevékeny maradni. Munkatársai emléktáblát is avattak a tiszteletére a műhelyben.

Forrás: Dailymail

Fotó: www.dailymail.co.uk

#jutalom #nyugdij #autogyar #nagybritannia #karrier

H I R D E T É S