blank

Karrier napon várja a jelentkezőket budapesti éttermeibe a világhírű séf

blank
blank

H I R D E T É S

Wolfgang Puck új csapattagokat keres a nemrég a Michelin Guide ajánlásai között debütált első európai Spago éttermébe, a The Duchess névre keresztelt titkos rooftop bárba és a hamarosan megnyíló Matild Café & Cabaret-be egy karrier nap keretében szeptember 14-én.

Az első Spago étterem csaknem 40 éve nyitotta meg kapuit, azonnal hatalmas sikert aratva West Hollywoodban.  A magyar fővárosban Európában elsőként a Matild Palotában nyílt Spago étterem, mely a sztárséf gasztronómiai kínálatának legjavát vonultatja fel.

A The Duchess rejtett italbárja a Váczi utcában található, ahová  egy titkos bejáraton keresztül vezet az út: privát liftek visznek fel a magasba, ahonnan páratlan kilátás nyílik az Erzsébet-hídra, a Dunára és a Gellért-hegyre.

A Matild Café & Cabaret – korábbi nevén Belvárosi Kávéház, amelyet 1901-ben alapítottak – a Belváros társasági életének új központjában, a Matild Palotában várja a kávéra és magyar kultúrára szomjas közönséget.

Wolfgang Puck és az Egyesült Államokból érkező teljes menedzsment szeptember 14-én kedden 10:00 és 18:00 között várja az elérhető, mintegy 100 betöltetlen álláshelyekre pályázókat a Matild Café & Cabaret-ben. A jelentkezők a helyszínen fényképes önéletrajzzal tudnak pályázni a meghirdetett állásokra. 

A jelentkezés részletei ITT találhatók meg

Fotó: Melis Operation Kft

#karrier #vendeglatas #munkahely #spago #dutchess #matildcafe

H I R D E T É S