blank

Két magyar startup is bekerült a legjobbak közé egy rangos amerikai versenyen

blank
blank

H I R D E T É S

Több mint 3000 startuppere ismerkedhetett meg jövőbeli befektetőivel, partnereivel az idei SelectUSA Investment Summiton, ahol a több mint 1200 befektetőhöz csatlakoztak az amerikai államok vezető gazdasági szakemberei is.

A SelectUSA talán legnagyobb vonzereje abban rejlik, hogy naprakész információkkal, stratégiai tanácsokkal látja el a vállalkozásokat, és megfelelő platformot is biztosít számukra vonzerejük növelése érdekében.

A két éve indult Vespucci Partners egy budapesti székhelyű kockázati tőkealap-kezelő, aminek éppen az amerikai piacok megszerzése a fő célja, ezért is döntött úgy, hogy elindítja a versenyen a portfóliójába tartozó két startupját –írja a Világgazdaság

A Poliloop innovációja egy olyan biotechnológiai eljárás, amely a könnyű szerkezetű, jellemzően egyszer használatos műanyagokat 6-8 hét alatt szerves iszappá, komposzttá bontja le. Ráadásul a folyamat során semmilyen káros anyag nem szabadul fel.

A másik díjnyertes  Haris Digital gyártás-digitalizációval foglalkozik – elsődlegesen a műanyagfröccsöntő iparra koncentrál, és az ebben a szegmensben tevékenykedő vállalkozásoknak segít hatékonyabbnak működni, amely a gazdaságin túl környezetvédelmi haszonnal is jár, hiszen kevesebb erőforrást használ fel.

Foto: harisdigital.com

#startup #innovacio #karrier

H I R D E T É S