blank

Magyar startupokat is várnak a bécsi tréningre

blank
blank

H I R D E T É S

Magyar cégek is jelentkezhetnek arra a kéthetes bécsi tréningre, amelyet az EIT Manufacturing és a Bécsi Gazdasági Ügynökség novemberben tart a gyártással foglalkozó közép-kelet-európai startupoknak.

A tájékoztatás szerint a kiválasztott tíz cég konferenciákon és találkozókon vehet részt, a program során megismerhetik az osztrák főváros ökoszisztémáját. Ezt követi egy két hónapos mentori és coaching támogatás, az üzleti fejlesztésre és a befektetési lehetőségekre összpontosítva.

A tréning része még:

Két hét ingyenes irodahelyiség az EIT Manufacturing CLC East irodáiban, két hét fizetett szállás reggelivel, 250,00 EUR utazási utalvány, vállalati bemutatkozások és szakértői ülések egy kiválasztott technológiai témában és hálózatépítésben, nemzetközi nyilvánosság.

A novemberi intenzív tréningre 3 évesnél nem régebbi közép- és kelet-európai startupok jelentkezhetnek. Egy csapat minimum két fős, feltétel továbbá, hogy a vállalkozás terméke, vagy szolgáltatása jelen legyen a piacon.

A programra október 11-én 12 óráig lehet jelentkezni a https://eitmanufacturing.eu/discover-vienna-manufacturing-edition/ címen.

Fotó: Envato

Forrás: MTI

#sturtup #trening #mentoring

H I R D E T É S