blank

Összefogás a hazai startupok amerikai piacra jutásáért

blank
blank

H I R D E T É S

Együttműködési megállapodást írt alá a New York-i székhelyű Amerikai-Magyar Kereskedelmi Kamara és az INPUT Programot megvalósító Neumann János Nonprofit Közhasznú Kft. a magyar infokommunikációs vállalkozások, startupok sikeres amerikai piacra lépésének elősegítése, nemzetközi versenyképességének fokozása érdekében.

Az INPUT Program célja, hogy szakértői valamint hazai és nemzetközi kapcsolatrendszere segítségével hozzájáruljon a magyarországi IKT startup ökoszisztéma fejlődéséhez, ösztönözze új innovatív vállalkozások elindítását, elősegítse sikeres külpiaci szereplésüket.

A Program térítésmentes szolgáltatásait a startupok visszajelzései alapján alakították ki:  képzésekkel, mentorálással, szakértői és üzletfejlesztési tanácsadással is segítik a vállalkozásokat.

A tegnap aláírt megállapodással a magyar vállalkozások célzott szakmai támogatását tűzték ki célul, amelynek keretében a két szervezet kapcsolatrendszerének megosztása, üzleti partnerek azonosítása, lehetséges piaci területek feltárása és információcsere révén járul hozzá a sikeres amerikai célpiacra lépéshez.

Forrás: MTI

#startup #infokommunikacio #innovacio #kamara #karrier #amerika

H I R D E T É S