Online learning and education at home

4-szeres forgalom, 30-szoros nyereség: a Zoom nagyot kaszál a járvány alatt

blank
blank

H I R D E T É S

Távdolgozók tízezrei használják, gyermekek születésnapját ezen keresztül ünneplik, védve az idősebb rokonokat a vírustól, de még a 94 éves brit királynő is a képernyő előtt ül tökéletes frizurájával, és Ausztráliához beszél: a videókonferenciaszolgáltató a koronavírus kitörése óta a mindennapok részévé vált, gyakorlatilag nélkülözhetetlen sokak számára. Ez pedig nagy nyereséget hoz a Zoomnak.

A most lezárult pénzügyi évben az amerikai vállalat szilícium-völgyi árbevétele több mint négyszeresére nőtt, 2,19 milliárd euróra (2,65 milliárd dollár). A nyereség az előző év jó 30-szorosára emelkedett – 557,70 millió euróra (671,5 millió dollár). Aki a világjárvány előtt vásárolt Zoom-részvényeket, ötszörösére növelhette részesedését.

De mi lesz, ha egyszer visszatérünk a normális kerékvágásba, a konferenciák visszaköltöznek az irodákba? A Zoom terve erre is készen áll: meg akarja erősíteni szerepét a mindennapi irodai életben is, a Zoom Phone célja a vállalatok hagyományos telefonrendszereinek felváltása, lehetővé téve a zökkenőmentes integrációt a videokonferenciákkal is.

Forrás: https://de.euronews.com

#tavmunka #jarvany #it #kommunikacio

H I R D E T É S