KN95 face mask. FFP2 mask as covid-19 protection. Coronavirus mask

A járvány okozta válság fellendíti az innovációkat és technológiákat

blank
blank

H I R D E T É S

Az innovációkra és a technológiákra egyértelműen hatással van a koronavírus-járvány. Bizonyos termékek bestsellerekké válnak.

Lássunk is néhány példát:

  • Az első számú bestseller a nyilvánosság előtt mindenütt látható: az arcmaszk, melyből a világjárvány elején még nem volt elég. Most azonban mindenhol láthatjuk, mindenféle cégek elkezdték a gyártását.
  • A tisztítószerek egy másik nagy lehetőséget jelentenek. Mert mi lenne például, ha a gyakran érintett felületek magukat fertőtlenítenék? Pontosan ezt fejlesztette ki a svájci Cleanmotion startup öntisztító kilincsével.
  • A lezárások sok embert arra kényszerítettek, hogy otthon maradjanak. Idejük volt az egészségükre gondolni, és a nappaliban kezdtek el sportolni. Ez felemelkedést jelentett az olasz fitneszeszközgyártó Technogym számára.
  • Egy másik cég, amelynek üzleti tevékenysége szó szerint a koronavírus-korlátozások miatt indult be, az ír drónos szállítási szolgáltatás, a Manna. A nagy drónok vényköteles gyógyszereket hoznak a kertekbe.

És ez csupán néhány olyan vállalat, ahol nemcsak alkalmazkodtak az új helyzethez, de egy-egy jó ötletnek hála még sikeresebbek is lettek.

Forrás: https://de.euronews.com

#jarvany #innovacio #technologia #uzlet #vallalkozas

H I R D E T É S