blank

Két német cég a világ legjobb munkáltatói között

blank
blank

H I R D E T É S

A Forbes üzleti magazin készítette az összeállítást az alapján, hogy a koronavírus-krízis alapján mely munkaadók teljesítettek a legjobban. Az összesen 750 helyes listán a legtöbb – körülbelül 250 – vállalat amerikai, de szép számmal akadnak európai cégek is, körülbelül 220 szerepel a gyűjteményben.

Németország legjobb munkaadója a magazin szerint a Siemens, a Dax csoport tagja a kilencedik helyet szerezte meg a rangsorban. Emellett a Bosch autóipari beszállító is bekerült a tíz legjobb közé. Az Adidas sportcikkgyártó pedig éppen elmulasztotta az első tízbe jutást, a tizenegyedik helyen áll.

Ezek a német vállalatok pedig bekerültek a legjobb 50 közé: BWM (23. hely), Lufthansa (25. hely), Daimler (35. hely), Dr. Oetker (38. hely), Puma (47. hely).

A Forbes ranglistája szerint a világ legjobb munkaadója a dél-koreai IT-gyártó, a Samsung. Az Amazon, az IBM, a Microsoft, az LG, az Apple, az Adobe és a Google Alphabet anyavállalat következik a következő helyeken.

A listához 58 ezer alkalmazott értékeléseit értékelték. Megkérdezték például tőlük, hogy ajánlanák-e munkáltatójukat egy barátjuknak. A felmérésekre júniusban és júliusban került sor, a rangsor tehát tájékoztatást nyújt arról, hogy az alkalmazottak mennyire voltak elégedettek vállalatukkal a koronaválság idején.

Forrás: https://www.karriere.de

Szerző: T.M.

#vallalatok #uzlet #alkalmazott #Nemetorszag #munkaltato

H I R D E T É S