blank

Tíz fiatal magyar formatervező mutatkozhat be Párizsban

blank
blank

H I R D E T É S

Tíz fiatal magyar tervező mutathatja be munkáit a Magyar Divat & Design Ügynökség ernyőmárkája alatt a csütörtökön megnyílt Maison&Objet szakvásáron Párizsban.

A szakmai zsűri által kiválasztott formatervezők a magyar dizájn bútoripari, lakberendezési és világítástechnikai újdonságaiból és kerámiáiból adnak egyedi ízelítőt a Signature Hallban.

„A Maison&Objet kiváló lehetőség arra, hogy a magyar formatervezők felkeltsék a külföldi megrendelők érdeklődését és ezzel megalapozzák a nemzetközi piacra lépésüket“. Az MDDÜ  vezérigazgatója szerint az idei kiállítás különösen fontos lehetőség az ügynökség számára, hiszen hosszú idő után ismét személyesen mutatkozhatnak be a magyar tehetségek a nemzetközi szakma előtt, így olyan értékes kapcsolatokra tehetnek szert, amelyekre akár a későbbiekben is építhetnek.

A Paris Design Week központi eseményének számító Maison&Objet nemzetközi dizájnvásárt Európa három legmeghatározóbb belsőépítészeti rendezvénye egyikeként tartanak számon. Az ötnapos esemény közel 100 ezer főt vonz évente, nagy részben viszonteladókat, gyártókat és forgalmazókat, akik kifejezetten az új márkák felfedezése miatt érkeznek.

Fotó:facebook.com/hfdagency/

Forrás: MTI

#lakberendezes #butoripar #formatervezes #belsoepiteszet

H I R D E T É S