blank

Édesburgonyás lencsefőzelék

blank
blank

“Mit egyek ma?” – Édesburgonyás lencsefőzelék – Gyors, egyszerű és tápláló receptek a mindennapokra.

Nincs időd, kedved foglalkozni azzal, hogy milyen reggelit, ebédet, vagy vacsorát készíts magadnak a rohanó hétköznapokon?Mi segítünk!

Itt hétről hétre újabb és újabb változatos recept közül válogathatsz!

Ezúttal egy gyors édesburgonyás lencsefőzelék receptet hoztunk neked, ami nemcsak egyszerű és finom, de tápanyagban gazdag is.

Recept


Hozzávalók:

  • 1/2 bögre lencse
  • 1/2 édesburgonya, kockázva
  • 1 gerezd fokhagyma, zúzva
  • 500 ml zöldségalaplé
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • Só, bors

Elkészítés:

  1. Az olívaolajon pirítsd meg a fokhagymát, majd add hozzá a lencsét és az édesburgonyát.
  2. Öntsd fel az alaplével, fűszerezd és főzd 20 percig, amíg minden megpuhul.

További tippek a kiegyensúlyozott étrendhez:



Ha tetszett a recept, oszd meg másokkal is, és ne felejts el visszatérni a következő új ötletekért!

Legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, nálunk garantáltan találsz olyan receptet, ami nemcsak finom, de gyorsan el is készíthető. Célunk, hogy segítsünk abban, hogy a mindennapi étkezés ne stresszforrás, hanem öröm legyen – még akkor is, ha csak kevés időd van főzni.

A receptjeinket úgy állítjuk össze, hogy azok egyszerű alapanyagokból, rövid idő alatt elkészíthetők legyenek, és közben a tápanyagbevitelről se kelljen lemondanod. Legyen a célod a kiegyensúlyozott étrend, a fogyás, vagy csak egy kis inspiráció a konyhában, nálunk mindenki találhat magának valami újat.

Ne felejts el feliratkozni a hírlevelünkre, vagy kövess minket a közösségi médiában, hogy ne maradj le a legújabb gyors, egészséges és változatos receptekről!