blank

Új funkció segíti az eligazodást a vállalkozói portálon

blank
blank

H I R D E T É S

A vali.hu vállalkozói információs oldalon új funkció, egy minősítő rendszer segíti a mikro, kis- és közepes vállalkozásokat a rendelkezésükre álló, zömében államilag támogatott fejlesztési lehetőségek megismerésében.

A rendszer azért is fontos, mert a pályázatok jelentős részénél nyilatkozni kell arról, hogy a vállalkozás mikro, kis vagy legfeljebb közepes méretű. Ezek a besorolások ugyanakkor nem minden esetben egyértelműek az árbevétel vagy foglalkoztattak száma alapján, sokszor a tulajdonosi szerkezet a meghatározó.

A magyarországi vállalkozások 97 százalékát teszik ki a mikro, kis- és közepes vállalkozások, amelyek a foglalkoztatás kétharmadát adják. Az információs portálon az elmúlt három hónapban 4000 vállalkozás vált felhasználóvá, és ezáltal igénybe vehette a szolgáltatások teljes körét. .

A napokban jelent meg a magyar multi program 100 milliárd forintos kerete, amelyből technológiai fejlesztéseket és kapacitás bővítéseket finanszírozhatnak a cégek, illetve szintén újdonság egy 70 milliárd forintos lehetőség a vállalatok belső képzéseire, itt a mikro és kisvállalkozások 70 százalékos támogatási intenzitással vehetik igénybe a támogatást, az 50-250 fő közötti cégek 60 százalékkal, a 250 fő felettiek pedig 50 százalékkal.

Fotó: Envato

Forrás: MTI

#kkv #tamogatas #fejlesztes #palyazat

.

H I R D E T É S