blank

Applikációval mérhető az otthon végzett munka

blank
blank

H I R D E T É S

Mindenkinek ingyenesen elérhető a Taskfit

Mérhetővé vált az otthoni munka. Egy magyar ingyenes alkalmazás lehetővé teszi a munkavállalóknak és munkáltatóknak, hogy pontos kimutatást végezzenek az otthoni munkavégzésről, mindezt a személyes adatok védelme mellett.

A Taskfit nevű újgenerációs időmérő szoftver teljesen automatikusan méri a munkával töltött időt. A fejlesztés riportjai megmutatják többek között azt is, hogy mennyire voltunk fókuszáltak az adott munkanapon, mennyi ideig voltunk képesek egy adott feladatra koncentrálni, összegyűjti és rendszerezi, hogy melyik feladathoz milyen fájlokat, dokumentumokat, weblapokat használtunk.

Az applikáció csak a mért feladatok beazonosításához szükséges minimális adatokat tárolja. Nem rögzíti a file-ok tartalmát, nem gyűjt, tárol vagy tölt fel a felhőbe személyes adatokat, és nem készít hangfelvételt sem.

A szoftvert 2015-ben kezdték el fejleszteni. Az applikációt elsőként szabadúszókkal és vállalatokkal használták. Ma, a home office idején viszont már mindenki számára, így a munkaadóknak és munkavállalóknak is ingyenesen letölthetővé és elérhetővé tették.

#homeoffice #it #taskfit #technologia #munkaltato #munakvallalo

H I R D E T É S