blank

Belvárosi iroda egy órára ingyen?

blank
blank

H I R D E T É S

50 fő befogadására alkalmas közösségi irodát nyitott az Astoriánál található budapesti üzletében a Telenor. A helyszín lehetőséget biztosít az egyéni és csoportos munkavégzésre is és a szolgáltató gondoskodik a teljes üzlet rendszeres fertőtlenítéséről, de a kihelyezett eszközökkel a munkaállomások egyénileg is fertőtleníthetők.

Az üzlettér tavalyi felújításakor a cég úgy döntött, hogy egy részét újszerű módon, bárki – nem csak Telenor-ügyfelek – számára elérhető közösségi irodává alakítja. A mobiltársaság célja, hogy teret adjon a főleg online dolgozó embereknek – vállalkozóknak, szabadúszóknak, diákoknak, startuppereknek.

Az interneten lefoglalható, új közösségi irodahelyet a napokban a Media1 is kipróbálta. A Desk in the city közösségi terében foglalható munkaállomások mellett egy négy- és egy hatfős, valamint egy nagyobb, akár 17 fős zárt tárgyaló is foglalható. A foglalás idejére a Telenor biztosítja a légkondicionálást, ergonomikus bútorokkal felszerelt irodateret, ingyenes wifi-hozzáférést, a tárgyalókban a kivetítéshez képernyőt, a közösségi térben pedig kávéautomatát.

Fotó: europadesign.hu / Jaksa Bálint

#irodaberles #targyalas #munkavegzes #telenor

H I R D E T É S