tréning

Ingyenes digitális képzési program – lehetőség azoknak, akik elvesztették munkájukat

blank
blank

H I R D E T É S

A globális képzési program piacképes átképzéssel segíti a koronavírus-járvány során állásukat vesztett szellemi munkavállalók elhelyezkedését. A Microsoft digitális képzési programjában díjmentesen érhető el tíz leginkább keresett digitális munkakör online képzése és kedvezményes áron szerezhetőek Microsoft tanúsítványok.

A koronavírus-járvány hatására állásukat vesztett szellemi munkavállalók újbóli elhelyezkedését hatékonyan segítik azok az átképzések, amelyek piacképes és magas értékkel bíró végzettséget kínálnak az álláskeresőknek. A Microsoft globálisan 25 millió álláskereső átképzését segíti ingyenesen olyan digitális munkakörökben, amelyek jelenleg a legkeresettebbnek számítanak.

A tíz munkakör a következő: szoftverfejlesztő, kereskedelmi képviselő, projekt menedzser, IT adminisztrátor, ügyfélszolgálati specialista, digitális marketing szakértő, IT helpdesk szakértő, adatelemző, pénzügyi elemző, grafikai tervező.

Az együttműködés keretében a Trenkwalder nem csupán az adatbázisában szereplő jelölteket tájékoztatja (a társaság adatbázisában több mint százezer szellemi jelölt található, több mint harmaduk rendelkezik valamilyen szintű angolnyelv-tudással), hanem 300-400 partnervállalata felé is biztosítja a lehetőség promócióját. A programban történő részvétel része a Trenkwalder közösségi felajánlási programjának.

„Az angol nyelven elérhető képzések elsődleges célcsoportját Magyarországon a koronavírus-járvány által legsúlyosabban érintett szektorból, a vendéglátóiparból: az újból lezárt hotelekből, éttermekből és kávézókból elbocsátott szellemi alkalmazottak jelentik. Bekapcsolódásukat jelentősen könnyíti, hogy körükben kiemelkedően magas a képzéshez szükséges nyelvtudás aránya – mondta Nógrádi József, a Trenkwalder kereskedelmi igazgatója. – Azonban olyan szellemi alkalmazottak jelentkezésére is számítunk, akik bár jelenleg rendelkeznek állással, keresik a magasabb szintű pozíció elérésének lehetőségeit.”

Az elmúlt hónapokban 231 országban és térségben több mint 27 millió tanulni vágyó embert vontak be az oktatási programba az opportunity.linkedin.com oldalon keresztül.  Magyarországon eddig 33.000 ember csatlakozott a kezdeményezéshez.

#munkaero #kepzes #atkepzes #onlineoktatas

H I R D E T É S