blank

Meghan Markle a „kegyetlen” munkaadó

blank
blank

H I R D E T É S

Folyamatban van az a vizsgálat, mely szerint Sussex hercegnője két alkalmazottat szabályosan elüldözött a palotából, egy harmadiknak pedig módszeresen aláásta az önbizalmát. Markle bizalmasa szerint a hercegnő és a Buckingham palota – “brutális leszámolás” felé tart és Meghan pontról pontra fog minden őt ért vádat alaposan megcáfolni.

A 39 éves egykori színésznőt még nem hallgatták ki hivatalosan azokkal az állításokkal kapcsolatban, amelyek szerint “mérgező” munkakörnyezetet teremtett az alkalmazottainak a Kensington-palotában, mely vádak egy 3 éve nyilvánosságra hozott dokumentumban láttak napvilágot – írja a noizz.hu.

Ugyan Meghan terve sziklaszilárd, a másik oldalon azonban legalább 10 egykori palotai alkalmazott készen áll arra, hogy kiálljanak a munkatársaik mellett és ha kell, a hercegnővel szemben tanúskodjanak. Az ügyben végzett vizsgálat megállapításait egy szerdán megjelenő éves jelentésben várták nyilvánosságra hozni, de a vizsgálat még “folyamatban van”, és akár a jövő évre is áttolódhat.

Egy közel álló, érintett forrás elmondta: “Brutális leszámolás van készülőben. A palota viszont minden egyes vádat nagyon komolyan vesz, és szeretne az igazságra fényt deríteni, és biztosítani, hogy a felszólalók meghallgattassanak. De Meghan kitart amellett, hogy a személyzet nem végezte jól a munkát és nem tudtak megbirkózni azzal a nyomással, hogy neki dolgoztak, és nem értették meg, hogyan akarja, hogy a dolgok menjenek.”

Foto: Frank Augstein/AP

#munkaugy #per #sussex #markle

H I R D E T É S