blank
Two Businessmen With Digital Tablet In Warehouse

Vegyes munkaerő optimalizálása modern menedzsmenteszközökkel

blank
blank

H I R D E T É S

A digitális platformok használatának előnyeit hangsúlyozza a vállalatirányításban az Industry Today. Ha megfelelően irányítod a teljes állású és megbízással dolgozó, illetve a szolgáltatótól érkezett alkalmazottakat, akkor javul az ügyfelek elégedettsége, és fejlődik az üzleted is. – idézi az üzleti platformot a newtechnology.com.

Vegyes munkaerő egyre népszerűbb foglalkoztatási forma, azt jelenti, hogy az alkalmazotti státuszban lévő technikusokat és például szerződéses dolgozókat egyszerre alkalmazzák idézi az Industry Today cikkét a portál. A foglalkoztatásszervező szoftvert fejlesztő ServicePower marketingigazgatója, Samir Gulati a cikkben hangsúlyozta: a vállalatok világszerte előszeretettel alkalmaznak vegyes munkaerőt, de nélkülözhetetlen, hogy minden szereplő megfelelő irányítással dolgozzon, mert csak így lehet megőrizni a jó kapcsolatokat és megfelelni az ügyfelek elvárásainak. A digitális feladatszervező platformok bevetésével gyorsan meg lehet találni az adott feladathoz szükséges legjobb, éppen szabad munkaerőt, így ki lehet használni a vegyes foglalkoztatás teljes potenciálját.

Gulati szerint a szoftverek legnagyobb erénye az, hogy valós időben teszik lehetővé a vezetők számára a vállalati szabályozások meghatározását, beállítását és konfigurálását, ezzel az éppen zajló munkafolyamatok teljesen alárendelhetők az ügyféligényeknek. A digitális platformok ráadásul átláthatóvá teszik a munkafolyamatokat és az azzal kapcsolatos elvárásokat is.

Forrás: newtechnology.com

#HR #vallalatiranyitas #IT #munkaero

H I R D E T É S