blank

Veszélyeztetéssel vádolják a 6 éves kaszkadőr apját

blank
blank

H I R D E T É S

Vádat emeltek egy férfi ellen, akinek a hatéves fia quaddal több embernek sérülést okozott egy kaszkadőrbemutatón Heves megyében.

A kaszkadőrként dolgozó 35 éves férfi a kisfiát már hároméves korától oktatta quad vezetésére, ötéves korától pedig már kaszkadőrmutatványokra is próbálta betanítani. 3 éve, a kisfiú óvodai ballagása alkalmából az apa utcai kaszkadőrelőadást szervezett, ahol fiának egy 131 kilós, négykerekű homokjáróval kellett volna átugratnia a hanyatt fekvő apja fölött.

A mutatvány nem sikerült, mert a rámpát alkotó deszkák egyike elmozdult a helyéről. Emiatt elveszítette uralmát a jármű felett, és irányváltás nélkül az út mentén álló nézők közé hajtott. A balesetben egy embernek eltört a lába, négy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

A Hatvani Járási Ügyészség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségével vádolja az apát, akire felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását kéri a bíróságtól, valamint azt, hogy határozott időre tiltsák el a kaszkadőr foglalkozástól.

Fotó: Wikimedia

Forrás: MTI

#baleset #veszelyeztetes #eljaras

H I R D E T É S