ferling
ferling

Az egyedi megoldások mesterei: bemutatjuk a FERLING Kft. Digital üzletágát!

blank
blank

H I R D E T É S

Az üzleti világ gyors fejlődésében a digitalizáció és az online jelenlét kulcsfontosságú tényezővé vált. A FERLING Kft. már több mint 30 éve fontos szereplője a hazai, szakmai szektornak. Az ügynökség három fő üzletággal működik: PR, Design és Digital. Utóbbi munkásságáról kevés szó esik, holott az innováció és az ügyfélközpontúság jegyében vezetik ki az ügyfeleket a digitális világ útvesztőiből.

Hat kiváló szakember elhivatottsága hajtja előre az üzletágat: Lakner Péter üzletágvezető, Korpa Krisztián IT architect, valamint 2 senior, 1 medior és 1 junior fejlesztő kolléga dolgozik nap mint nap a képernyők mögött.

Fő tevékenységek

A Digital üzletág három fő területre fókuszál: egyedi weboldalfejlesztésekre, WordPress weboldalkészítésre, valamint mobil applikáció fejlesztésre. Ezenkívül két kisebb alterületet említhetünk még. Egyrészt a meglévő ügyfelek weboldalainak üzemeltetését, karbantartását és továbbfejlesztését, másrészt a webhostingot, amely webtárhely biztosítást, valamint az e-mailezési és domain fenntartási szolgáltatásokat takarja.

Miből lesz a Digital cserebogár?

A FERLING Kft. Digital üzletága sokrétű és innovatív projekteken dolgozik, amelyek kiszolgálják az ügyfelek egyedi igényeit és segítik őket, hogy hatékonyan működjenek a digitális térben.

Lássuk, mivel segíti a Digital üzletág a mindennapi kihívások megoldását!

A belső kommunikációs mobil applikációk speciális alkalmazások, amelyek a nagy munkavállalói létszámú vállalatok belső kommunikációjában segítenek. Az alkalmazás megkönnyíti az egységek közötti kommunikációt, a push értesítések segítségével pedig internetkorlátozás esetén is könnyen elérhetőek maradnak a munkavállalók. Az igényfelmérések, kvízek kitöltése, hírek és tippjátékok könnyebbé teszik az adott cég belső együttműködését és a megoldás még a munkavállalók ötleteinek beküldésére is teret adhat.

Az Intranet szintén a belső kommunikáció gördülékenységében játszik szerepet; a cégvezetés tájékoztatása, munkarend vagy beosztások ismertetése mellett a kollégák közötti hatékony információcserét is lehetővé teszi, valamint beszélgetéseket is kezdeményez.

A FERLING Kft. saját fejlesztésű Hot Desk mobil alkalmazása lehetővé teszi irodai munkaállomások, kulcsos autók vagy akár termek foglalását. Ez a megoldás támogatja a rugalmas munkavégzést akár egy manapság egyre megszokottabbá vált hibrid irodai működés esetén is.

A PR-ügynökség hírlevél küldő rendszere egyszerűen használható, mégis hatékony eszköz. A fejlesztés során a cél nem az volt, hogy a nagy rendszerek versenytársa legyen, hanem, hogy a már meglévő és potenciális új ügyfeleknek egy extra lehetőséget szolgáltasson. A felhasználók személyre szabott, garantáltan nem a spamek közé kerülő hírleveleket készíthetnek, amelyeket a havi díjas szolgáltatás keretében korlátlan mennyiségben, korlátlan címzettnek küldhetnek ki. A fejlesztés alapvető statisztikákat és eredményeket is riportol.

A Komlói Fűtőerőműnek készült online ügyfélszolgálat a rugalmasság, az egyszerűség és a praktikum jegyében jött létre. A felületen keresztül lehetőség nyílik a távhőfogyasztás online bediktálására, számlák befizetésére, valamint kisebb változtatásokat is elvégezhetnek a fogyasztók, mint az általány-, illetve havi fizetési metódus beállítása.

A – nagy múltra visszatekintő – Hollóházi porcelánok egyedi és elegáns darabok, amelyeket a 21. században könnyedén beszerezhetünk online is. Az egyedi termékekhez hasonlóan egyedi igények párosultak, amikor webshop készült a Hollóházi Porcelán Manufaktúrának. A FERLING Digital üzletágának megoldásai hatékonyan illeszkedtek az igényekhez, így például saját adattárház került kialakításra, valamint a Hollóházi Porcelán háttérben működő ügyviteli rendszerével is összekapcsolásra került.

blank


Nagyobb mennyiségű tárgyi eszközzel vagy több telephellyel rendelkező cégek számára leltárkezelő szoftvert is kínál az ügynökség. Az alkalmazás segítségével lehetőség nyílik az eszközök nyilvántartására, eszközök életútjának megtekintésére, feljegyzések és módosítások megadására. Továbbá az eszközök egymásba rendelésére, személyi leltárak és szervezeti leltár kezelésére, épületek illetve helyiségek leltárkezelésére is alkalmas a megoldás.

Vízió

Az üzletág célja, hogy továbbra is olyan egyedi megoldásokat kínáljon ügyfeleinek, amelyek segítik őket a digitális világban való versenyben és a hatékonyság növelésében. A FERLING Digital csapata elkötelezett a minőség, az ügyfélközpontúság és az innováció iránt, mindent megtesz azért, hogy ügyfelei elégedettek legyenek és sikeresek maradjanak a digitális térben. A FERLING Kft. Digital üzletága nem csupán digitális szolgáltatásokat nyújt, hanem a jövőt is építi a digitális világban.

H I R D E T É S