generali, vezető, ceo, cégvilág, vállalatok
generali, vezető, ceo, cégvilág, vállalatok

Ismét a Generali Csoport CEO-ja a biztosítási szektor legjobb vállalatvezetője

blank
blank

H I R D E T É S

·       A nemzetközi pénzügyek egyik legtekintélyesebb szakmai magazinja, egyben független kutatóintézetként is működő Institutional Investor több díjjal is elismerte a Generali Csoport vezetőit, és egyben a vállalat működését.

·       A rangsort 1600 pénzügyi területen tevékenykedő szakember és befektető véleménye alapján alakították ki.

·       Philippe Donnet-t, a Generali Csoport CEO-ját a biztosítási szektor legjobb vállalatvezetőjének választották.

Az Institutional Investor nemzetközi elismerésnek örvendő legújabb rangsorát 1600 pénzügyi területen tevékenykedő szakember és befektető visszajelzései és véleménye alapján alakították ki. A listán szereplő cégek együttes teljesítménye mellett a döntéshozók a cégek vezetését meghatározó menedzserek teljesítményét is értékelték, így a legjobb vállalat- és pénzügyi vezetőket hitelességük, kommunikációs készségeik vagy éppen az irányításuk alatt kihelyezett tőke nagysága alapján is díjazták. Kiemelt szempont volt a befektetői kapcsolatok színvonala is, melynek során a közölt pénzügyi információk minősége, a marketingtevékenység és a vállalat reakciókészsége is sokat nyomott a latba.

A Generali Csoport idén is számos fontos kategóriában remekelt. Díjat nyert Cristiano Borean, mint legjobb pénzügyi igazgató (CFO), de a befektetői kapcsolatokkal foglalkozó ’Investor & Rating Agency Relations’ csapat a legjobb I&R csapatnak, eseménynek, szakembernek és programnak járó elismeréseket is bezsebelte. A vállalat emellett a tavalyi év után ismét gazdagabb lett a legjobb igazgatótanács, valamint a legjobb környezetvédelmi, társadalmi és irányítási (ESG) stratégiának járó elismeréssel.

Philippe Donnet, a Generali Csoport CEO-ja elmondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy a pénzügyi közösség ismét elismerte a Generali munkásságát. Vezető európai biztosítóként az, hogy időszerű, világos és megbízható kommunikációra törekszünk, alapvető fontosságú az Élethosszig tartó partnerség 24 stratégiánk megvalósításához. Hálás vagyok minden kollégának a kiemelkedő munkájukért.”

H I R D E T É S