munkavallalo, munkahelyi jollet, munkaruha, volanbusz
Fotó: Volánbusz

Új formaruhákban dolgoznak majd a Volánbusznál

blank
blank

H I R D E T É S

Lezárult az új formaruhákat érintő közbeszerzési eljárás a Volánbusznál: az érintett munkavállalók egyenruhája várhatóan az év negyedik negyedévétől, fokozatosan újul meg – közölte a Zrt. az MTI-vel.

A közbeszerzési eljárás eredményeként 2022 őszétől három közhasznú társaság, az ERFO Rehabilitációs Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft., a Kézmű Fővárosi Kézműipari Közhasznú Nonprofit Kft. és a Pro-Team Rehabilitációs Közhasznú Nonprofit Kft. szállíthatja a Volánbusz formaruha viselésére jogosult munkakörökben dolgozó munkavállalóinak egyenruháját – tudatta a vállalat.

2021-ben lejárt a Volánbusz ruházati termékek biztosítására vonatkozó szerződése. Az új beszerzésre vonatkozó pályázatot a társaság úgy írta ki, hogy a friss formaruházat minél jobban megfeleljen a kor és a munkavállalók elvárásainak.

Az új kollekciót az érintettek csaknem 60 fős csoportja két hónapig tesztelte a munkavállalói érdekképviseletek bevonásával.

Átmenetileg – a kihordási idő lejártáig – a korábbi formaruhák is használatban maradnak – áll a Volánbusz közleményében.

Pulcsi, blúz, farmernadrág, könnyű zakó

Kifejtették: a nyertes pályázók 2023 közepéig 1,15 milliárd forintos keretösszegben több mint 62 ezer ruhadarabot, köztük téli- és softshell kabátokat, zakót, nyakkendőt, farmernadrágot, blézert, blúzt és inget szállítanak a közlekedési vállalatnak.

Pulóver és mellény helyett softshell kabát, a kabátokon fényvisszaverő csík, 80-100 százalékos pamuttartalmú ing, blúz és farmernadrág, valamint az autóbusz-vezetők munkavégzését könnyítő szabású zakó szolgálja a munkavállalók kényelmét. Az eredmény egy olyan formaruha-kollekció, amely az érintett munkakörökben dolgozó munkavállalók – többek között az autóbusz-vezetők, forgalmi szolgálattevők, pénztárosok, vezénylők, diszpécserek – számára jobb közérzetet biztosít, így javítja a munkavégzés körülményeit is – áll a közleményben.

Elsőként azok a munkatársak kapnak az új kollekcióból, akik 2022 második félévében válnak jogosulttá a ruházati termékekre.

Forrás: MTI
Fotó: Volánbusz

H I R D E T É S