munkavallalo, munkaltato, munkaeropiac, motivacio
munkavallalo, munkaltato, munkaeropiac, motivacio

Újabb MRP-programot indított az AutoWallis

blank
blank

H I R D E T É S

Az AutoWallis elindította harmadik javadalmazási programját a Munkavállalói Résztulajdonosi Program (MRP) keretében 1,6 millió darab törzsrészvény bevonásával – közölte az autókereskedelmi vállalat kedden.

A közleményben kiemelték: a program célja, hogy a csoport meghatározott vezetői és munkavállalói körét érdekeltté tegye a stratégiai célok elérésében.

A programhoz szükséges 1,6 millió darab törzsrészvényt az MRP szervezet megkaphatja a cégtől vagy közvetlenül megvásárolhatja tőzsdei ügylettel a kibocsátótól kapott forrásból. A vállalat részvényvételi opciót is biztosított az MRP szervezetnek.

A program futamideje 24 hónap,

a részvényeket a javadalmazási politikában részt vevő személyek csak akkor kapják meg, ha a kitűzött eredménycélok teljesülnek.

Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója a közlemény szerint elmondta, hogy az évente hasonló struktúrában induló programok hatékonyan támogatják a társaság stratégiájának megvalósulását, és további

motivációt jelentenek a kulcsvezetőknek a kitűzött célok eléréséhez.

Az AutoWallis árbevétele 2021-ben közel 200 milliárd forintra nőtt, ami több mint a duplája volt az egy évvel korábbinak.

A csoportot a BÉT prémium kategóriájában jegyzik, a társaság papírjai hétfőn 101 forinton zártak, az elmúlt egy évben a legmagasabb értékük 135 forint, a legalacsonyabb 91 forint volt.

Forrás: MTI
Fotó: AutoWallis Facebook-oldal

H I R D E T É S