ebedszunet, film, netflix, motivacio
Fotó: Envato

7 minisorozat, amit az ebédszünetben is nézhetsz

blank
blank

H I R D E T É S

A home office-ban dolgozók számára készítettünk ajánlót azokról a rövid, 20-30 perces Netflix sorozatokról, amik megtörhetik az otthon töltött munkanapok egyhangúságát és feldobhatják az ebédszünetet.


Az otthoni munka az irodából nézve álomnak tűnhet, de a koronavírus-járvány alatt megtapasztalhattuk, hogy egyhangú és fárasztó is tud lenni. Ennek elkerülése érdekében magunknak kell gondoskodunk arról, hogy apró szünetekkel dobjuk fel a napunkat és kisebb jutalmakkal motiváljuk magunkat a munkára, akár ebédszünetben. 


Beállíthatunk például egy ébresztőt a telefonunkon 12.30-ra, amely arra emlékeztet, hogy főzzünk magunknak egy gyors ebédet, és üljünk le egy kicsit egy másik szobába. Vagy bízhatunk a rendszeresen beiktatott Netflix-szünetekben is, hogy elcsábítsuk magunkat az otthoni irodájából. Erre az esetre van néhány tippünk, olyan minisorozatokat szedtünk össze, amiknek epizódjai beleférnek a 20 -30 perc körüli szünetekbe.


Hormonokkal túlfűtve (25-27 perces epizódok) A tinédzser barátok életét fenekestül felforgatják a serdülőkor csodái és borzalmai és a valódi cimborák Nick Kroll és Andrew Goldberg merész vígjátékában.


Szerelem rendelésre (24-29 perces epizódok) Amikor a párizsi Elsát exe lapátra teszi, a legjobb barátnői titokban felfogadnak egy férfi eszkortot, hogy segítsenek neki továbblépni. De a terv túl jól sül el…


After Life – Mögöttem az élet (25-31 perc) Egy vidéki újságnak dolgozó író nehezen jut egyről a kettőre felesége halála után, ezért indulatossá válik és mindenkit eltaszít magától, aki segíteni próbál neki. Nemsokára azonban lassú, pozitív változás veszi kezdetét az életében.


Sadie és Lay Lay kalandjai szigorúan 23 perces epizódokban. Sadie, a különc diáklány próbál helyt állni a középiskolában, miközben óriási titkot őriz: alkalmazásbeli avatárja életre kelt, és ő lett Lay Lay, a legjobb barátja!


Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban Igen, ez mind a címe és 24-29 perces epizódokból áll. A bort, gyógyszereket és rakott ételeket élénk képzelőerővel keverő Anna jóképű szomszédja megszállottjává válik, aztán egy gyilkosság szemtanúja lesz. Vagy mégsem?


Brooklyn 99 – Nemszázas körzet Mikor csapata élére új parancsnok kerül, Jake Peraltának, a zseniális, de infantilis nyomozónak meg kell tanulni betartani a szabályokat és együttműködni a többiekkel.


Asztrológiai útmutató összetört szíveknek A 31-39 perces epizódokban játszódó történet szerint Alice csalódott és reménytelenül szingli. De miután megismerkedik egy karizmatikus asztrológussal, a csillagokban keres választ arra, hogyan találjon magához illő párt.

Szerző: K.T.
Fotó: Envato

H I R D E T É S