horoszkop, ezoteria, karrier, ikrek
Fotó: Envato

Az Ikreknek ma minden adva van a sikerhez

blank
blank

H I R D E T É S

Intrikák, hatalmaskodás, munkahelyi viszályok, koncentráció, tisztánlátás – ezek a karrier horoszkóp mai kulcsszavai.

Karrier horoszkóp a hét utolsó munkanapján.

Kos: Valaki, aki tekintélyes pozícióban van, kínos helyzetbe hozhat. Bátran beszélje vele négyszemközt, és magyarázd el neki, hogy a magatartása nem megfelelő.

Bika: Ne avatkozz bele más játékába. Teljesen egyértelmű, hogy valaki, akivel együtt dolgozol, valamilyen módon be akar csapni. Lehet, hogy ez a személy több munkára próbál rávenni, mint amennyit elvárnak tőled. Ne légy bolond.

Ikrek: Megvan benned az erő és az elszántság, hogy nagy meggyőződéssel cselekedj, valamint erős kommunikációs készséged is támogat abban, hogy hatékonyan fejezd ki az álláspontodat. Ez így jó kombináció.

Rák: Óriási nyugtalanság uralkodik a munkahelyi légkörben, ami megnehezít sok dolgot. Ahelyett, hogy összpontosítanál, továbbra is váltogatod a feladatokat. Próbálj tudatosan lélegezni!

Oroszlán: Az önérzeted megrendült azok miatta, akik megpróbálnak erővel irányítani. Légy magabiztos, és ne hagyd, hogy mások hatalmaskodjanak feletted – különösen azért, mert tudod, hogy igazad van. Ne hátrálj meg, még akkor sem, ha nagy a nyomás.

Szűz: Detektív képességeid jól jönnek, amikor a retorikára figyelsz. Vedd át az irányítást egy olyan helyzetben, amely akadozik amiatt, mert nincs iránya. Van energiád, csak koncentrálnod kell.

Mérleg: Közvetlen konfliktusban vagy valakivel, és egyszerűen nincs mód ennek elkerülésére. Ez a személy meg akar zavarni téged. Ne tévesszen meg, és ne sodorjon le az útról. Ragaszkodj az aktuális ügyhöz.

Skorpió: A munkahely nem túl alkalmas arra, hogy elvégezd a munkádat. Kérdezd meg, hogy vannak-e olyan feladatok, amelyeket az irodán kívül el lehet végezni. Lehet, hogy otthonról dolgozhatnál, vagy olyan különleges feladatot oldhatnál meg, amely nem érint másokat. Keress alternatív utat.

Nyilas: Rengeteg támogatást kapsz különböző oldalakról, ami arra ösztönöz, hogy megtedd a következő nagy ugrást karrieredben. Felfelé ívelő spirálon haladsz, ezért ne veszítsd szem elől a célt. Továbbra is támogatást találsz az út során.

Bak: Munkanapodban több súrlódást fogsz érezni. Ez elkerülhetetlen. A jó hír az, hogy ez sokkal többre fog ösztönözni, mint gondoltad, hogy lehetséges lenne.

Vízöntő: Legyél éber és figyelmes a kapcsolataidban. Előnyben lesz részed mindenkivel szemben, aki lomha és nyűgös.

Halak: Ha bármiben is bizonytalan vagy, ellentmondások kereszttüzébe kerülhetsz. Lesznek, akik a támogatásodat akarják, de te tétovázol. Gyűjtsd a tényeket, mielőtt nagy lépésre szánnád el magad. Nem kell rohannod.

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S