horoszkop, ezoteria, karrier, konfliktus
Fotó: Envato

„Azok a hétfők…” – Problémák várhatók ma

Az Oroszlán ma sok támogatásra számíthat – karrier horoszkóp április 11-én

blank
blank

H I R D E T É S

Konfrontáció, súrlódás, irányítási kényszer, szétcsúszás a közösségben – diszharmóniára utal ma a karrier horoszkóp sokaknál.

Karrier horoszkóp a hét első munkanapján.

Kos: Az elmúlt két hét tendencia a mai munkanapban csúcsosodik ki. Ami látszik majd, nem biztos, hogy túl szép. Készülj fel többféle intenzív konfrontációra.

Bika: Ügyelj arra, hogy tartsd a munkatársaidnak adott szavad. Együtt erősek vagytok. Külön, gyenge vagy.

Ikrek: Mások is szívesen követik a példádat. Több hatalmad van, mint gondolnád, ne félj használni. Az emberek azt várják tőled, hogy vezető légy. Mutasd meg, hogy képes vagy átvenni az irányítást és stabil irányt mutatni. Rák: Súrlódások alakulnak ki, köszönhetően a benned rejlő határozatlan természetnek. Nehéz lesz másokkal együttműködni, mert ők is ugyanolyan határozatlanok lesznek. Számíts patthelyzetre.  Tegyél meg mindent a stabilitásodért.

Oroszlán: Jóindulatod és nyitottságod nagyszerű jutalmat hoz. Szövetségeseid támogatást és bátorítást kínálnak. Mások tanácsaival sokkal többet tudsz elérni, mint egyedül.

Szűz: Ma lazább leszel, mint máskor, és elengeded a szokásos intenzív irányítást. Ez jó. Ne küzdj ellene. A könnyedebb megközelítés segít abban, hogy kapcsolatba kerülj másokkal, és elnyerd azt a tiszteletet, amire vágysz.

Mérleg: Kiindulópontnál vagy. Itt az ideje, hogy elhatározd magad ahelyett, hogy bizonytalankodnál. Ma léphetsz egyet felfelé a létrán. Keresd a jeleket magad körül.

Skorpió: Ha közlöd, hogy depressziós vagy, az valószínűleg nem vált ki együttérzést másokból. A többiek nagyon optimista, lendületes hangulatban vannak. Ne rontsd el a kedvüket, inkább csatlakozz hozzájuk.

Nyilas: A kulcsszó számodra a kompromisszum. Nagyon makacs voltál egy bizonyos kérdésben az elmúlt napokban. Most adnod kell, ahhoz, hogy kapj. Keressetek kompromisszumos megoldást, ahelyett, hogy ragaszkodsz ahhoz, hogy a dolgokat csak a te magad módján intézd.

Bak: Valaki hozzáállása megnehezíti a hatékony munkát. Szeretnél ezzel a személlyel barátságot vagy legalábbis bajtársi viszonyt kialakítani, ő mégis inkább a felszínen tartja a kapcsolatot.

Vízöntő: Határozatlannak fogod érezni magad, és ettől ingerlékeny leszel, mivel szívesebben hozol döntést, minthogy bizonytalanságban ülj. Állj ellen a kísértésnek, hogy gondolkodás nélkül cselekedj. Szánj időt a mérlegelésre.

Halak: A nap meglehetősen intenzíven indul, de a kedélyek enyhülnek a nap előrehaladtával. Az emberek délutánra vidámabbak lesznek, és helyreáll az emberiségbe vetett hited.

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S