horoszkop, ezoteria, karrier, kos
Fotó: Envato

A Kost ma megpróbálják összezavarni

blank
blank

H I R D E T É S

A Rák figyelje, kinek küld e-mailt, a Skorpió pedig hangoztassa véleményét!
Karrier horoszkóp június 3-án.

Kos

Hamis információt fogsz kapni a munkáddal kapcsolatban, ami össze fog zavarni. Ha valami gyanús számodra, nyugodtan menj biztosra, és járj utána, ahelyett, hogy kérdések nélkül elhinnéd!

Bika

Ma verbális birkózásba kezdesz egy olyan emberrel, aki nagyon forrófejű, és nincs tisztában a teljes helyzettel. Ne hagyd magad! Ragaszkodj ahhoz, amiről tudod, hogy igaz, és higgy magadban!

Ikrek

Vedd kezedbe az irányítást, annak érdekében, hogy tisztázd a magad körüli bizonytalanságot! Egy merész álláspont képviselete lehet az, amire szükség van most a munkahelyeden, ha ezt megteszed, elérhetitek kollégáiddal a közös célt.

Rák

Továbbra is mondd el a véleményed, csak visszafogottabban! Valószínüleg észre sem veszed, hogy milyen hatással hatnak a szavaid másokra. Nagy esély van arra, hogy véletlen a főnöködnek vagy kollégádnak küldesz egy olyan e-mailt, amit nem nekik szánsz. Vigyázz, különben nagy bajban találhatod magad! 

Oroszlán

A döntésképtelen éned most még erőteljesebb, mint valaha, ami nagyon megnehezíti, hogy produktív légy. Menj el egy hosszú ebédszünetre, és ha lehetséges, korán hagyd abba a munkát. Nincs értelme fölöslegesen erőlködni, ha egy szundítás az, ami igazán jót tenne.

Szűz

Fokozódik benned a feszültség, az élet több területével kapcsolatban is, és ez nagyon megterhelő számodra. Ez a feszültség a tények és fantázia közötti egyensúlytalanságból ered. Tudd elválasztani őket egymástól!

Mérleg

Azok a részletek, amikkel eddig nem foglalkoztál, most utolérnek. Kicsit változtatnod kell a hozzáállásodon azért, hogy újra minden jól alakuljon. Vállald fel a hibáidat ahelyett, hogy próbálod elfedni őket és továbblépni! 

Skorpió

Ne hagyd, hogy ne mondhasd el véleményedet! Várd meg türelmesen, amíg te jössz, és szólalj meg, mert senki sem fogja külön kérni a véleményed. Légy kicsit agresszív, ha szükséges!

Nyilas

Egy feltételezés amit nemrég tettél, ma nagy valószínűséggel visszaüt. Úgy tudod jól és asszertíven kezelni a helyzetet, ha őszinte vagy magaddal, és mindenkivel körülötted. 

Bak

Ne kösd az orrod mindenki dolgába! Érzékelni fogsz egy konfliktust kollégáid között, de a lényeg az, hogy ez nem a te problémád, szóval maradj ki belőle mielőtt hirtelen a vita közepén találod magad!

Vízöntő

Ma nem beszélsz egy nyelvet a többiekkel. Ez megnehezíti, hogy bármit is elvégezz ma. Tedd meg a tőled telhetőt, és ne hagyd, hogy összezavarjanak mások a véleményükkel!

Halak

A munkahelyi beszélgetések most megterhelőek számodra. Ne tegyél úgy, mintha képben lennél, ha nem vagy! Jobban teszed, ha kérdezel ahelyett, hogy elhiteted, hogy tisztában vagy a helyzettel.

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S