horoszkop, ezoteria, karrier, merleg
Fotó: Envato

A Mérlegre ma lecsap a karma!

blank
blank

H I R D E T É S

A Szűz maradjon ki a drámából, a Skorpió ne féljen kérdezni!
Karrier horoszkóp június 13-án.

Kos

Nehezedre esik eldönteni, hogy a munkád megadja-e számodra azt az örömöt, amire vágysz. Minél többet gondolkodsz ezen, annál nagyobb kétségek közt érzed magad. Hallgass a szívedre, és ne az eszedre!

Bika

Pakolj ma magadnak minél több nassolni valót a munkába. Amikor nehéz helyzetben találod magad, jól fog esni egy kis édesség, vagy egy szendvics. Nincs értelme megvonni magadtól ezeket az örömforrásokat!

Ikrek

Próbáld meg nem túlzottan érzelmileg beleélni magad a munkába! Emlékezz rá, hogy ez csak egy munka. Nem jó, ha a mentális egészséged kockáztatod a munkáltatódért. Érzelmileg távolodj el a munkádtól!

Rák

Nem fogod tudni 100%-osan odatenni magad a munkádban. Még akkor is, ha koncentrálni tudsz, nem leszel képes bármiféle szenvedélyt tenni a munkádba. Ma menj haza előbb, nincs értelmi ma erőlködnöd!

Oroszlán

Kivételes lehetőséged van arra, hogy nyerj a körülötted lévő feszültségen! Ha látod, és megérted egy bonyolult helyzet mindkét oldalát, rájöhetsz egy olyan megoldásra, ami mindkét félnek jó. Ne add fel, amíg rá nem jössz a megoldásra!

Szűz

Nagy valószínűséggel a munkahelyeden egy érzelmi dráma közepén fogod magad találni, amihez semmi közöd. Tegyél meg minden tőled telhetőt annak érdekében, hogy a helyzet magaslatán maradj, úgy, hogy a munkádra koncentrálsz és a saját igényeidre. Támaszkodj magadra!

Mérleg

Valami, amit egy kollégádnak mondtál, visszafog rád csapódni! Ez az ember ezt jobban vissza fogja adni, mint hinnéd! Nincs senki, akit hibáztathatnál, csak te magad! Kérj bocsánatot a bántott féltől!

Skorpió

Ha valami olyan feladatot kapsz, amit nem teljesen értesz, kérdezz meg valakit! Ne tegyél úgy, mintha tudnád hogyan kezelj egy olyan szituációt, ami teljesen idegen számodra. A legtöbb embert ma nem fogod érteni, szóval kérd meg őket, hogy magyarázzák el, mire gondolnak pontosan!

Nyilas

A rugalmas természeted ma nagy előnyödre válik! A képességed, hogy egyik szituációból a másikba lépj, lesz a sikered kulcsa. Automatikusan érezni fogod a pozíciódat és a szereped. Bízz a megérzéseidben!

Bak

Nem lesz senki számára titok, hogy a magánéleted negatívan hat a karrieredre! Lehet, jobban jársz, ha nyíltan beszélsz a jelenlegi helyzetedről! Vegyél mély lélegzeteket!

Vízöntő

Úgy fogod érezni magad, mintha a fellegben lennél. Oszd meg ezt a jó kedvet mindenkivel, ahelyett, hogy csak magadnak tartanád! Emlékezz, osztozni jó! A kollégáid pedig imádni fognak ezért!

Halak

Ne támaszkodj a kollégidra, hogy helyrehozzák azt, amit te az utóbbi hétben elrontottál! Fejezd be azt, amit elkezdtél, ahelyett, hogy azt várnád hogy valaki más megtegye helyetted! Vállald a felelősséget a tetteidért!

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S