horoszkop, ezoteria, karrier, nyilas
Fotó: Freepik

A Nyilas ma robbanhat!

blank
blank

H I R D E T É S

A Skorpiónak ma remek ötletei lehetnek, az Ikrek különösen érzékeny lehet. Karrier horoszkóp: 2022. 08.29.

Kos

Meghívást fogsz kapni társadalmi eseményekre, és ha megjelensz, te leszel a középpontban! Eleinte bizonytalan leszel abban, hogy jó ötlet-e keverni a munkát a szórakozással, de ezeket a kétségeket el kell oszlatnod magadban! Ha ezt megteszed, egy nagy áttörés fog bekövetkezni az életedben.

Bika

Ne ragadj be a saját világodba! El fogja vonni a figyelmed valaki más álma, nem leszel harmóniában önmagaddal, és egy tévképzet fog kialakulni benned a karrieredről, és arról, hogy merre haladsz vele. Most nincs itt az ideje a fontos döntéseknek, nem vagy jelenleg ahhoz jó helyzetben. 

Ikrek

Különösen érzékenynek érzed magad, a szokásosnál is jobban. Bármiféle megemlítése a munkának negatív hangulatba hoz. Ha a mai éppen a szabadnapod, élvezd ki, és kerülj el bármiféle munkával kapcsolatos témát. Ha ma dolgoznod kell, ne erőltesd meg magad.

Rák

Amit magad előtt látsz, az csak a látszat. Ne legyél túl izgatott egy jó lehetőség miatt, ami rengeteg jutalmat kínál. Van egy apróbetűs rész, amivel foglalkoznod kell. Ha most elfogadod ezt az ajánlatot, sokkal kevesebbet fogsz kapni, mint amennyire számítasz. 

Oroszlán

Dőlj most bátran hátra, viszont ne ragadj bele a mókuskerékbe! Egy olyan helyzetben vagy, ahol lehetőséged van bővíteni a pozíciódon addig, amíg képes vagy eltérni a hagyományos gondolkodásmódtól. Légy kreatív, akár munkában vagy, akár nem! 

Szűz

Szívesen osztasz meg olyan ötleteket, amiket általában magadban tartasz. Egy olyan irányt vett az életed, ahol igazán független vagy. Ma viszont szívesen ötletelsz mással. Jól teszed!

Mérleg

Ne engedd, hogy a fejedbe szálljon az, hogy senki sem törődik veled, vagy azzal amit csinálsz. Lehet, hogy csak nem értik meg, hogy min mész keresztül, és ez amiatt lehet, mert nem osztasz meg velük elég információt. Nyugodtan ossz meg többet!

Skorpió

A körülötted lévők támogatják az ötleteidet. Még akkor is, ha ezek az emberek nem a munkatársaid, fontos, hogy meghallgasd őket. Egy külső szemszöggel tágíthatják a perspektívádat, ami által sokat nyerhetsz. Bízz bennük!

Nyilas

Itt az ideje, hogy kiadd magadból a munkád során felgyülemlett haragot és frusztrációt. A többiek szívesen meghallgatnak, és az általad keresett szimpátiát és együttérzést fogják nyújtani. Nyugodtan nyílj meg feléjük, és ossz meg velük bármit!

Bak

Itt az idő, hogy megbékélj önmagaddal és másokkal, a munkahelyi kérdésekben. Ha ma nem dolgozol, az sem baj. Használd ezt a napot arra, hogy kitaláld hogyan tudnál nagyobb harmóniát kialakítani önmagad és a munkatársaid között.

Vízöntő

Kamatoztasd kreativitásod úgy, hogy annak most ne legyen köze a munkádhoz. Adj magadnak időt ahhoz, hogy kibontakozzon a kreativitásod például egy festmény, rajz vagy zene formájában. Ha így teszel, az segíteni fog abban, hogy produktívabb legyél, és abban, hogy kreatívabb ötleteket, megoldásokat dolgozz ki.

Halak

Nyugodtan mutasd meg az egyedi, eredeti és nem mindennapi stílusod. Sokszor úgy érzed a munkádban, hogy el kell nyomnod ezt az oldalad ahhoz, hogy megfelelj egy bizonyos személyiséghez, ami megfelel a munkahelyeden. Itt az ideje, hogy elengedd magad!

Karrier horoszkóp: 2022.08.29.
Forrás: horoscope.com
Fotó: Freepik

H I R D E T É S