horoszkop_ezoteria_karrier_rak
Fotó: Envato

A Rák dolgozzon keményen, ne szundítson el!

blank
blank

H I R D E T É S

A Bak csak magával legyen kritikus, a Szűz szakadjon el a szokásos rutinjából!
Karrier horoszkóp július 9-én!

Kos

Kövesd az intuíciód, és brillianciával leszel megáldva! Jó ötleteid lesznek, amelyek a semmiből fognak jönni, ennek ellenére meg fogod ezeket valósítani! Nincs szükség hezitálásra vagy késlekedésra, csak cselekedj! A siker útján haladsz!

Bika

Az elméd ma valószínüleg megtéveszt! Valószínüleg úgy érzed, hogy valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, most ezt jól is gondolod! Valaki megpróbált rábeszélni egy új üzletre vagy projektre, ne köteleződj el túl gyorsan! Ha így teszel, több szempontból is kibillenhetsz az egyensúlyodból!

Ikrek

Győződj meg róla, hogy vannak-e olyan részei a munkádnak, amelyben igazán hiszel. Ha nem vagy mentálisan és lelkileg elkötelezett a munkád iránt, akkor miért csinálod? Bízz benne, hogy pénzt kereshetsz olyasvalamivel is, ami iránt szenvedélyes vagy!

Rák

Előfordulhat, hogy ma egy felettesed megró azért, mert szundítasz a munkahelyeden. Ne hagyd, hogy bárki meglássa a lusta oldalad, mert meg fognak vetni érte! Mások keményen dolgoznak, neked is így kellene! Jobban fogod érezni magad, ha megteszed!

Oroszlán

Ma frusztrált lesze, és ideges, ha észreveszed, hogy mások olyan elismerést kapnak, amiket úgy érzed, megérdemelsz! Ahelyett, hogy dühös és féltékeny lennél emiatt, beszéld meg a  feletteseddel, mit tehetnél, hogy legközelebb megszerezd ezeket a jutalmakat! 

Szűz

Szakadj el a szokásos rutintól! Lépj ki abból, a kerékvágásból, melybe egy normál munkanapon beleesel. Változtasd meg a környezeted! Rendezd át az íróasztalod! Csinálj valami mást! Ez a kulcsa a kreatív energia hullámának a munkahelyeden!

Mérleg

Ma olyan fizika energiában lesz részed, amely arra ösztönöz majd, hogy sok projektet kis nehézségek nélkül oldj meg! Csak ügyelj arra, hogy közben ne bosszants fel másokat! Előfordulhat, hogy hajlamos vagy más emberek fölé kerekedni, bizonyos dolgok elvégzése érdekében! 

Skorpió

Óriási lehetőségek vannak most előtted, egy karnyújtásnyira! Különösen minden olyan munka tekintetében, ami filmes, művészeti vagy színészi! Ha valaha is gondolkoztál azon, hogy filmsztár vagy producer légy, itt az ideje, hogy tegyél ezekért az álmokért!

Nyilas

Jó bepillantást nyerhetsz abba, hogy pszichés képességeid hogyan támogatnak a munkahelyeden! Itt az ideje, hogy komolyan elgondolkodj csodás tehetséged ápolásán, és elkezdd keresni azokat a módokat, amelyeket teljes munkaidőben hasznosíthatsz!

Bak

Ma nagyon körültekintő munkát szeretnél végezni, és ez nagyon jó! Vizsgáld meg magad, az utolsó részletig! Légy extrakritikus! Csak ügyelj arra, hogy ne ragadtasd el magad, és kezdd el kritizálni mások munkáját is! Ha így teszel, az elég rosszul sülhet el!

Vízöntő

Ma hajlamos lehetsz valami vad spekulációra! Valószínüleg valaki valami olyan ötletre csábít, aminek nem tudsz ellenállni! Ügyelj arra, hogy ne fektess túl sok pénzt vagy energiát ebbe az ötletbe!

Halak

Bármilyen művészi vagy kreatív munkát, amelyet el kell végezned, még ma kell megoldanod! Az energia megfelelő ahhoz, hogy a képzeleted virágozzon, és az álmodozó oldalad átvegye az uralmat! Tégy félre minden olyan munkát, amely koncentrációt vagy gyakorlatias szempontot igényel!

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S