Ezért alszunk rosszabbul
Forrás: Envato

A Rák és a Bika tartsa meg energiáit más időkre!

blank
blank

H I R D E T É S

A Bak lassítson, és gondolja át, merre halad, a Halak válogassa meg szavait!
Karrier horoszkóp július 21-én!

Kos

A munkamorálod hihetetlenül erős ma! Bármit el tudsz ma végezni, szóval ne félj kétszer annyi dolgot felírni az elvégzendő listádra, mint amennyit alapból írnál! Az a koncentráció, amire szükséged van, benned van!

Bika

Az erősségeid által alkotsz és növekedsz! Ma viszont tartogatnod kell az energiád, és kissé visszafogni magad! Egyértelműen nem ez a kedvenc munkavégzési módod, de hidd el, ma ez fog téged szolgálni!

Ikrek

Az utóbbi időben úgy érzed, hogy nem haladsz a karrieredben. Most kezdenek az emberek rájönni arra, hogy nélküled nem tudnak fejlődni. Mások nagyon is megbecsülnek, ha kimondják, ha nem.

Rák

Tartsd meg az energiád másra, ahelyett, hogy egy olyan tervre pazarold, ami még nem lett teljesen kitervelve! Jobb ha vársz, és kitalálsz egy B és C tervet, ahelyett, hogy vakon követnéd az A-t! Mások is a te megközelítésedet fogják majd követni!

Oroszlán

A mai egy fantasztikus nap arra, hogy bármiféle szerkesztést, vagy dupla ellenőrzést végezz, szóval vállalj el bármi ezekhez kapcsolódó munkát! Sasszemed van, ami képes bármilyen hibát kiszúrni kilométerekről! Használd ezt ki!

Szűz

Ma lehetséges, hogy el fog menni a kedved a munkától, mert olyan feladatot kapsz, ami nem a kedvenced. Próbáld meg a maximumot kihozni a munkádból, hogy ma mindenkinek bizonyíts! Nincs idő lelassítani, ahhoz az túl értékes!

Mérleg

Ma hatalmas megkönnyebbülést fogsz érezni magadban, mert tudod, hogy a munka, amit eddig végeztél, végre kifizetődik. Pihenhetsz, tudván, hogy az utóbbi hetek felfordulása véget ért, és nyugodtan szánhatsz időt arra, hogy relaxálj. 

Skorpió

Nyugodj meg, és gondolkodj ésszerűen! Az utóbbi időben kissé túl merész voltál a cselekedeteiddel! Eljött az idő, hogy megállj! Tiszta fejjel gondold át a dolgokat, és lassíts le! Tiszta elmével válogasd ki a jó ötleteket, és engedd el a rosszakat! Ha ez megvan, akkor se próbáld az összeset egyszerre kivitelezni!   

Nyilas

Muszáj leszel a fellegekből leszállni a való világba, és szembenézni a munkahelyi helyzeteddel! Nem olyan rossz, mint azt gondolnád! Merj pár plusz órát fektetni a munkádba, hogy elkészülj vele! Sokkal hatékonyabb vagy az átlagosnál.

Bak

A sok gyorsan jövő energiával ami az utadba kerül az utóbbi időben nehezedre esik megállni, és tervezni. Itt az idő, hogy fékezz! Gondold át, hogy merre haladsz, mielőtt újra ráteszed a lábad a gázpedálra, és céltalanul vezetsz!

Vízöntő

Ma a munkatársaid kétségbeesetten fognak menni hozzád tanácsért! A megbízható és gyakorlatias természeted megnyugvást ad azoknak, akik túl stresszesek a munkától! Lehet itt az idő, hogy valamit ezért cserébe kérj!

Halak

Gondold át jobban, hogy mit mondasz egyes embereknek. Mások nézőpontja nagy valószínűséggel konzervatívabb a tiednél, főleg egy olyan napon, mint a mai. Könnyen felzaklathatsz valakit, ha nem vagy elég óvatos. Légy profi!

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S