horoszkop,ezoteria, karrier, skorpio
Fotó: Envato

A Skorpió nem kerülheti el a változást

blank
blank

H I R D E T É S

Pihenés, megújulás, visszavonulás, új kezdet, mentális pihenő – ezeket az irányokat jelöli ki mára a karrier horoszkóp.

Karrier horoszkóp a hónap utolsó munkanapján.

Kos: Tedd azt, amit szeretnél, vegyél részt olyan tevékenységekben, amelyeket szívesen végzel olyan emberekkel, akikkel szeretsz együtt lenni. A hasonló dolgokat művelő emberek ösztönzése katalizátor lesz, új ötletekhez és új célokhoz vezet. Nagyon sokat fogsz tanulni.

Bika: Tiszta a fejed, és ez óriási lehetőség arra, hogy jól ráláss a karrieredre. Valaminek az elején vagy. Jó alkalom ez arra, hogy eltüntesd a körülötted lévő zűrzavart, hogy ráhangolódhass valódi céljaidra.

Ikrek: Ma kísértést érezhetsz arra, hogy pletykálj valakiről. Lehet, hogy összefutsz valakivel a munkahelyeden, vagy ő hív fel. Próbálj meg ellenállni a kísértésnek. Csak lazán. Bármit, amit most mondasz, a későbbiekben kísérteni fog.

Rák: Hagyd abba a munkát! Megérdemelsz egy kis mentális pihenőt. Ha dolgoznod kell, tarts sok szünetet, ne vonódj be érzelmileg a dolgokba. Izoláld magad mentálisan, az önvédelem érdekében.

Oroszlán: Keresd fel azokat a barátokat és családtagokat, akikkel egy ideje nem beszéltél. Ha munkába kell menned, próbáld meg élvezni a körülötted lévők társaságát.

Szűz: Ne terheld a körülötted lévő embereket végtelen történetekkel, stresszekkel és munkahelyi pletykákkal. Ha ez a szabadnapod, akkor élvezd! Ha dolgozol, maradj nyugodt, ne engedj a stressznek.

Mérleg: Bár lehet, hogy ma nem dolgozol, de valójában lelkileg egyáltalán nem tűnik pihenőnapnak. Zsong a fejed az ötletektől. Nézz meg egy filmet valakivel. Menekülj egy időre a valóság elől. Nincs kedved koncentrálni vagy tisztán gondolkodni.

Skorpió: Akár dolgozol, akár nem, úgy tűnik, nem tudod kiverni a fejedből a munkát. Ha csak erre gondolsz, a változás szükségességét érzed. Ez jó. Fordulópontnál vagy.

Nyilas: Akár dolgozol, akár nem, úgy érzed, hogy elidegenedsz azoktól az emberektől, akikkel együtt dolgozol. Csak légy önmagad. Ha most aggódsz emiatt, holnap, csak rosszabb lesz a helyzet.

Bak: A fejedben lévő hangok azt súgják, tegyél meg még többet, törekedj a legtöbbre. Itt az alkalom, hogy megtervezd a továbblépést. Kezdd el a változtatást!

Vízöntő: Ne feledd, mi az, amiért dolgozol – a családod, az otthonod és a biztonságod. Bármi is legyen az ok, élvezd életed ezen részeit, ahelyett, hogy beleragadnál a stresszbe és a munkahelyi aggodalmakba.

Halak: Akár dolgozol, akár nem, nehéz lesz kikapcsolnod az elméd üzleti részét. Tarts kéznél egy tollat ​​és papírt.

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S