horoszkop, ezoteria, karrier, skorpio
Fotó: Envato

A Skorpió sínen van, a Mérleg legyen hű önmagához

blank
blank

H I R D E T É S

A Vízöntő hallgasson a szívére, a Kosnak eljött az idő a hálára, a Nyilasnál végre összeállt a kép.
Karrier horoszkóp május 9-én.

Kos: Nem kell nagy erőfeszítéseket tenned ahhoz, hogy sikeres légy. Dolgozz azzal, amid van, ahelyett, hogy azután vágyakoznál arra, amid nincs nincs. Rengeteg lehetőség van körülötted, de leginkább benned. Használd ki azt, amiben erős vagy!

Bika: A szemedet valamin vagy valakin tartod, és tudod az igazat. Nyugodtan oszd meg ezt azzal, akinek ezt hallania kell, ahelyett, hogy magadban tartanád. A támogatás akkor érkezik meg hozzád, amikor ledöntöd az általad felhúzott falakat.

Ikrek: Olyan vagy, mint egy gyújtóláng. Addig égsz, amíg minden és mindenki elégett körülötted. Az emberek hozzád jönnek tanácsért és bölcsességért. Adj bőkezűen másoknak, és ezek az emberek ott lesznek neked, amikor szükséged lesz rájuk. 

Rák: Azon gondolkodsz, miért vág mindenki savanyú képet körülötted. Nézz bele a tükörbe, talán te is ugyanilyen arcot vágsz? Lehet, hogy amit látsz az a tükörképe annak, amit mások látnak, ha rád néznek. Mosolyogj inkább!

Oroszlán: Több szempontból is egyedül érzed magad a munkahelyeden. Úgy érzed, hogy nem kapsz elég támogatást a körülötted lévőktől. Tarts ki, és ne felejtsd el, hogy valójában nem vagy egyedül, a univerzum támogat, és mindig veled van.

Szűz: Egy új projekt gondolata merült fel benned, és ehhez kellő támogatásban is részesülsz. Ne állj ellen ennek az új útnak! Rengeteg boldogságot és sikert fog hozni neked hosszú távon. Tele vagy energiával! Bízz magadban!

Mérleg: Több szempontból is úgy érzed, hogy be vagy skatulyázva a környezeted által. A társadalomból fakadó nyomás azt érezteti veled, hogy muszáj az elvárások szerint  viselkedned vagy gondolkoznod. Használd a benned lévő bátorságot és tudd, hogy végső soron az a legfontosabb, hogy hű légy önmagadhoz! 

Skorpió: Elkészültél egy fontos projekttel, ezért itt az idő, hogy megünnepeld a sikereid! Sokat dolgoztál, és ennek megjött a gyümölcse. Sok erő van benned! Ha úgy érzed itt az ideje hogy megtedd a következő nagy lépést, ne habozz! Nincs szükség a hezitálásra, jó úton haladsz!

Nyilas: Összeállt a kép. Minden értelmet nyert: emberek, szituációk, lehetőségek. Ez egy jó idő arra, hogy összeállj valakivel egy projekt érdekében, amiben erősen hiszel. A siker benned van!

Bak: Fontos információ fog megtalálni, akárhol is vagy, és mindenki erről fog beszélni. Győződj meg róla, hogy az az információ, amit elhiszel, az igazság, és nem csak valaki megszépített pletykája. Mindenképp ellenőrizd a hallottakat, mielőtt bármit is teszel!

Vízöntő: Szeresd azt, amit csinálsz! Ha a munkádat nem végzed örömmel, akkor mondj fel és találj valami mást! Kövesd a szenvedélyed, a szíved, és a pénz és a lehetőségek maguktól jönnek majd!


Halak: Keményen dolgoztál, és most kezd kifizetődni. Ne ess ki a ritmusból! Dolgozz ugyanígy, és ne felejtsd el, hogy a siker titka, az ha ismered magad és a határaidat.

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S