horoszkop, ezoteria, karrier, vizonto
Fotó: Envato

Az Ikrek csak szórják a pénzt, a Halak pedig ne racionális döntést hozzanak

blank
blank

H I R D E T É S

A Vízöntőnek új, pozitív ciklus kezdődik, a Szűznek pedig kitartást javasol a Karrier Horoszkóp mai előrejelzése.

Karrier horoszkóp május 3-án.

Kos: Most jött el az ideje annak, hogy új célokat tűzz ki magad elé, amelyeket a következő évben szeretnél elérni. Az elkövetkezendő hetekben a körülötted lévő emberek fokozottan támogatni fognak téged és az igényeidet. Nyugodtan támaszkodj másokra, és kérj segítséget ha szükséged van rá!

Bika: A elkövetkezendő hetekben különösképpen fontos lesz, hogy tekintettel legyél a körülötted lévők igényeire. Ha mindig csak magadra gondolsz, akkor a szokásosnál is nagyobb zűrökbe kerülsz. Valami nagy változás küszöbén állsz! Ne rontsd el!

Ikrek: A következő hetekben úgy érezheted, hogy szükséged van egy kis pénzszórásra, pédául az otthonod kidekorálása. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy a munkából származó bevételed tényleg elegendő lesz-e.

Rák: A következő hétben nem lesz különösebben erős a kapcsolatod azokkal, akikkel együtt dolgozol. A természetes bájod nem működik olyan jól, mint általában. A többiek most komolyabbak és rosszkedvűek. Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy ezt megértsd.

Oroszlán: A következő három hétben sok szerencséd lesz. Jó időben leszel jó helyen ahhoz, hogy sikerekben legyen részed, csak a szívedre kell hallgatnod! Ez nem lesz nehéz számodra. Hallgass a megérzéseidre, az majd megmutatja a jó utat.

Szűz: A következő hetekben úgy fogod érezni, hogy nem tartasz ott, ahol szeretnéd. Mások sem nagyon segítenek, nem kapod meg azt a támogatást, amit megérdemelsz. Tarts ki!

Mérleg: Egy negatív megjegyzés, amit mondtál valakinek, vagy egy kapcsolat, amit hat hónapja zártál le, vissza fog jönni kísérteni a következő három hétben. Az első reakciód az lehet, hogy másokat okolj, de valójában csak magadat hibáztathatod! 

Skorpió: Egy kozmikus változás fog bekövetkezni a mai napon, aminek jelentős hatását fogod érezi a következő három hétben. Ezidő alatt különösen ügyelned kell az otthonodra és a családodra. Ha ott van stabilitás, akkor a munkahelyeden is lesz.

Nyilas: A másokkal való jó kapcsolatok és összességében a jó szerencse áll a fókuszban számodra ma. Biztos anyagi háttérre számíthatsz a következő három hétben. A mai nappal elkezdődik egy nagyon kedvező időszak számodra. Kockáztass! A most vállalt kockázatok később kifizetődnek.

Bak: A következő három hetedet meg fogja határozni a mai nap változása. Ennek az új iránynak az alapja a másokhoz való érzékenység és együttműködés lesz. Látni fogod, hogy a szerencséd csak akkor jön el hozzád, ha a körülötted lévőkhöz is jól állsz.

Vízöntő: A szerencséd újra elér a következő három hétben. Éves ciklusod új szakasza kezdődik ma, amely egy fellendülés kezdetét jelzi számodra. A munkahelyeden lévő kapcsolataid sokkal kedvezőbbek lesznek.

Halak: A következő hétben rá fogsz jönni, hogy a racionális gondolkodás nem fogja segíteni a  továbblépést. Fontos, hogy hallgass a megérzéseidre! Így fogod megtalálni a jó válaszokat.

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S