horoszkop, ezoteria, karrier, vizonto
Fotó: Envato

A Vízöntőnek kiváló nap ez arra, hogy fizetésemelést kérjen

blank
blank

H I R D E T É S

Sok munka, önvizsgálat, elengedés, ihlet, türelem – ezek a hívószavak a mai karrier horoszkópban.

Íme a csillagok ígérete a hét első munkanapjára – karrier horoszkóp április 4-én.

Kos: Mostanában rosszkedvűnek érzed magad. Sajnos ez egyelőre nem is múlik. Ez a hozzáállás nem illik hozzád. A munkatársaid is észreveszik a változásodat, de továbbra is figyelmesen és tisztelettel bánnak veled. Az évek során felhalmozott kedvességed jó szolgálatot tesz most.

Bika: Milyen keményen kell dolgoznod, hogy elérd céljaidat! Olyan, mintha egy hatalmas homokzsákot cipelnél, és minden lépés óriási erőfeszítést igényel! Ez egy jó nap arra, hogy beazonosítsd a probléma okát. Kérdezd meg magadtól, hol szabotálod önmagad a céljaid elérésében! Mély belső rejtélyt kell megoldanod.

Ikrek: Késztetésed lesz arra, hogy új dolgokat találj ki. Kényszert érzel, hogy művészi, technikai vagy filozófiai területen alkoss valamit. Adhatnál magadnak elég időt arra, hogy megvalósítsd az ötleteidet. Vedd észre, hogy a teljesítmény kulcsa a koncentráció. Tedd félre a számítógépeket, a telefonokat és az egyéb zavaró tényezőket, és meg fogsz azon, mennyi inspirációd lesz.

Rák: Általában egy nappal később jössz rá a helyes válaszra. Az impulzus és az intuíció háttérbe szorul az önkontrollod miatt. A mai nap lehetőséget kínál arra, hogy elengedd azt, ami gátol téged. Engedj egy kicsit az ösztöneidnek, és nézd meg, mi történik. Egy kicsit több társasági élet sem ártana. Bizony, jogod van egy kis szórakozásra időnként!

Oroszlán: Meglehetősen modernnek tartod a gondolkodásodat. De tényleg képes voltál teljesen elutasítani a hagyományt? Megszabadultál minden olyan elavult konvenciótól, amely korlátozta a korábbi generációkat? Ha nem, ma ihletet kapsz arra, hogyan könnyíts a munkaterheiden. Az otthoni egyenlőség ugyanolyan fontos, mint a munkahelyi egyenlőség.

Szűz: Valószínűleg egy kis konfliktus alakul ki a karrieredben. Védd magad kedvenc fegyvereiddel – csenddel, nevetéssel és a perspektivikus szemléleteddel. Hagyd, hogy az ellenfél összezavarodjon. Majd a főnököd bölcsen igazságot szolgáltat.

Mérleg: Néhány hete minden nap hoz valami kételyt. Ma például a megjelenéseddel kapcsolatban vagy bizonytalan. Megkérdőjelezed a vonzerődet, vagy azt, hogy képes vagy-e jó benyomást kelteni? A nap végén meghozott döntés enyhíti ezeket a szorongásokat.

Skorpió: Ma a magánéleteden lesz a fókuszod. Számíts arra, hogy különösen érzékeny leszel a hozzád közel állók mindenféle igénye iránt. Megvan az erőd, hogy nagyobb harmóniát teremts otthon, különösen a párkapcsolatodban. Figyelj a többiek vágyaira, és vedd figyelembe azok teljesítésének esetleges korlátait. Még ha ma nem is találod meg a választ, hasznos lesz a kérdéseket feltenni.

Nyilas: A mai nap egy pihentető nap lehet, feltéve, hogy megteszed a szükséges erőfeszítéseket az anyagi korlátok kezelésére. Semmit sem szeretnél jobban, mint a nap nagy részét szórakoztató tevékenységek tervezésével tölteni. De sajnos a családod, barátaid vagy főnököd követelései arra kényszerítenek, hogy inkább az itt és mostra koncentrálj. Ennek ellenére ne add fel az ambícióidat.

Bak: Sok minden jár ma a fejedben. Az elmúlt három hétben mélyen elemezted kapcsolataidat. A vonzó tulajdonságokkal rendelkező új emberek változásra csábíthatnak. De vajon ez-e a megfelelő időszak az életedben arra, hogy baráti vagy szerelmi kapcsolatokat építs? Hajlandó vagy-e elfogadni az ilyen változások okozta felfordulást? Ezeket a kérdéseket érdemes feltenni.

Vízöntő: Néhány komoly nap után ma könnyed szívvel és határtalan energiával ébredsz! Csáberőd csúcsra jár. Különösen a munkatársaid engednek ma a kívánságaidnak. A befolyásod a szervezet minden szintjére kiterjed. Jó nap ez arra, hogy fizetésemelést kérj.

Halak: Ha gyerekeid vannak, akkor kissé túlterheltnek érezheted magad. Ha nincs gyereked, akkor a szakmai életed korlátai és követelményei nehezednek rád. Ne aggódj – ezek az érzések elmúlnak. Kapsz egy lehetőséget arra, hogy megszabadulj a kötelékektől. Bár ez csak átmeneti felüdülés lesz, használd ki!

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S