horoszkop, karrier, ezoteria, ikrek
Fotó: Freepik

Az Ikrek karrierjében ma hatalmas változás jöhet

blank
blank

H I R D E T É S

A Bika nem hajlandó kockázatot vállalni, a Rák ma nagyon konzervatívnak érzi magát. Karrier horoszkóp: 2022.08.15.

Kos

Emlékezz a múltadra! Mielőtt belekezdenél egy új módszertanba vagy nézőpontot váltanál, emlékezz arra, azokra, akik előtted jártak ezen az úton! A múltra való visszatekintés segíti a jövődet.

Bika

Nem vagy hajlandó kockázatot vállalni, és ez így van rendjén. Nincs rá szükséged. Ragaszkodj ahhoz, amid van, ahelyett, hogy kockára tennéd egy bizonytalan jövőért. Ne hagyd magad rábeszélni valamire, ami olyan, mint egy lutri.

Ikrek

A tetteid ellentétesek a valódi meggyőződéseddel. Állj meg és gondold át, mit csinálsz. Lehet, hogy megszokásból csinálod a dolgokat, vagy azért, mert valaki más kényszerített ebbe a helyzetbe. Állj meg és gondolkodj! Adj időt magadnak! Nagy változás közeleg.

Rák

Meglehetősen konzervatívnak érzed magad, és ez rendben van. Az óvatos hozzáállás fontos most. Legyél te az óvatos sofőr! Soha nem tudhatod, mikor húz be valaki egy váratlan manőverrel eléd.

Oroszlán

Félsz attól, hogy kimondd a véleményed, mert ösztönösen tudod, hogy mások nem értik meg azt, amiben hiszel. De te ragaszkodj az álláspontodhoz! Nagyon fontos, hogy kinyilvánítsd a véleményed.

Szűz

Ha irodában dolgozol vigyél magaddal egy nagy adag ebédet!  Ha otthon dolgozol, gondoskodj házhozszállításról. Az étel segít megnyugtatni az érzelmeidet és lecsillapítja a frusztrációt. Ma ne diétázz! Egyél, amit akarsz.

Mérleg

Lehet, hogy nem érzed magad nagyon jól, és ez másoknak is feltűnik. Ne tégy úgy, mintha minden rendben lenne, ha világos, hogy nem az. Legyél őszinte, hogy mások segíthessenek azokon a területeken, ahol további támogatásra és bátorításra van szükséged.

Skorpió

Az őszinteség minden bizonnyal a legjobb irányelv ma. Ne hárítsd a felelősséget, ne rejtegesd az igazságot! Ennek ugyanis kellemetlen következményei lesznek a későbbiekben. Mondd el az igazat most, hogy a jövőben ne kísértsen.

Nyilas

Rengeteg fizikai energiád van. Képes vagy megbirkózni bármivel, ami az utadba kerül.  Nyugodtan dolgozz többet, vállalj plusz munkát. Könnyebben kezelsz ma mindent, mint a többiek.

Bak

Ne engedj a minőségből! Mindig tartsd a magas színvonalat. A ma végzett munkát észre fogják venni – ezért ügyelj arra, hogy a lehető legjobb színben tűnj fel.

Vízöntő

Úgy tűnik, a fejed az egyik irányba, míg a tested a másik irányba húz. Belső konfliktussal küzdesz, ezért mindkét oldalt megpróbálod megjátszani. Ez jó. Nem most van az ideje annak, hogy eldöntsd, melyik oldal igaz.

Halak

Fontos, hogy jó hangulatban legyél, mert így felkészültebben tudod kezelni mások agresszív viselkedését. Ne hagyd, hogy az emberek irracionális és kiszámíthatatlan cselekedetei kizökkentsenek.

Forrás: horoscope.com
Fotó: Freepik

H I R D E T É S