horoszkop, karrier, ezoteria
Fotó: Envato

Az Oroszlán előtt végre kitisztul a kép a karrier horoszkóp szerint

blank
blank

H I R D E T É S

Racionalizálás, tények, tisztázás, önvizsgálat – ezek a kulcsszavak a mai karrier horoszkópban. Mindenkinek sok átgondolnivaló jut ma.
Ezt ígéri a karrier horoszkóp a hét utolsó munkanapjára.

Kos: Ne vonj le túl korán következtetéseket. Ez nem a feltételezések ideje. Itt az ideje a tények összegyűjtésének és a feldolgozásnak. Bármi, amit túl elhamarkodottan csinálnak, visszaüt, és később ismételni kell. Maradj hidegfejű.

Bika: Gondolkodásod világos és logikus, és ez segít megoldani a nehéz problémákat, amelyekkel eddig birkóztál. A kulcs az, hogy ne hagyd, hogy az egód az utadba álljon. Hozz olyan döntéseket, amelyek a valódi lényedet támogatják, nem az egódat.

Ikrek: Valaki hideg, kemény tényeket tár eléd, és ahelyett, hogy racionálisan kezelnéd ezeket, mindent dramatizálsz és aránytalanul felforgatsz. Maradj a realitás talaján!

Rák: Az elméd könnyedén képes rendezni a dolgokat. Úgy látod a világot, ahogy van, és racionális döntéseket hozol. Az okoz gondot, hogy valaki túl nagy önbizalommal van, és megpróbál feldúlni téged. Ne tántorítsanak el. Légy magabiztos!

Oroszlán: Az igazság a szemed előtt van. Nem kell a sorok között olvasnod ahhoz, hogy megértsd, mi történik körülötted. Minél többet próbálsz a sorok közé nézni, annál zavartabb leszel. Az igazság egyszerű. Fogadd el úgy, ahogy van.

Szűz: Nyomás érkezik minden oldalról, és elakadsz a közepén. Hajlamos vagy másokat hibáztatni ilyen, vagy olyan okból. Ez nem helyes. Vess egy pillantást önmagadra, és vizsgáld át, hogy kerültél bele ebbe a káoszba.

blank

Mérleg: Ma bármilyen elképzelésed van, az valamilyen módon felerősödik, megsokszorozódik. Ez rendben is van, de mindenképpen erősítsd meg a szándékaidat másokkal, mielőtt meggondolatlanul továbblépnél.

Skorpió: Nem leszel elégedett a munkáddal, hacsak nem látsz kézzelfogható eredményeket. Csak akkor leszel igazán kiteljesedve, ha megérintheted, érezheted és láthatod munkád eredményét. Győződj meg arról, hogy olyan úton haladsz, amely a jó cél felé visz.

Nyilas: Ne vegyél semmit természetesnek. A tények zavarossá válnak. Ha valami túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, valószínűleg az is. Ellenőrizd magad a tényeket.

Bak: Néha úgy érzed magad, mint hálón csüggő pók. Az egyetlen gondolat, ami fenntart, egy vékony és törékeny szál. Nincs okod arra, hogy így folytasd. Itt az ideje, hogy stabilabbá válj a karrieredben.

Vízöntő: Legyél magabiztos a munkádban, de ügyelj arra, hogy ez ne csapjon át arroganciába. A túl sok mindent tudó hozzáállás elfordítja tőled az embereket. Elveszíted azt a támogatást, amelyre pedig szükséged van a játék következő szakaszában.

Halak: Állj ki azokkal szemben, akik zaklatnak téged. Ne engedj fennhéjázó magatartásuknak.

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S