A Kosnak ideje összpontosítania, az Ikrek most hatalmas nyomást érezhet magán. Karrier horoszkóp: 2022.10.03.

Kos

Ideje rendet teremteni ötleteid között. Itt az ideje, hogy racionalizál az elképzeléseidet.  Energiád nagy részét elpazaroltad az utóbbi időben, ezer dologra figyelsz egyidőben. Összpontosíts!

Bika

Nem szereted a kritikát, és ha valaki kritikus, akkor elzárkózol előle. Dühös leszel rá, mert az illető megbántja az érzéseidet. Fordíts a nézőpontodon, és vedd észre, hogy ez a személy szívességet tesz neked.

Ikrek

Nyomást érzel magadon, mert nem követsz valamiféle előírt “utat”. A megközelítésed nem tekinthető hagyományosnak, ezért talán úgy érzed, nem is érvényes. Tudd, a saját utad a megfelelő út számodra.

Rák

A körülötted lévőktől visszaigazolást kapsz a kemény munkádról és az aprólékos erőfeszítéseidről. Ez a pozitív visszajelzés jó érzéssel tölt el, és ennek így kell lennie. Megérdemelted. Ma olyan jól érzed magad, hogy hajlandó vagy még egy lépéssel tovább is menni.

Oroszlán

Szánj egy percet hosszú távú céljaidra. Itt az ideje az alapozásnak, és annak, hogy reálisan szemléld a helyzetet. Ahhoz, hogy sikeres legyél a munka világában, legalább az egyik lábaddal a földön kell állnod.

Szűz

A másokkal való együttlét óriási elégedettséget okoz. Támogatást és elismerést kapsz a kemény munkádért. A többiek hajlandóak alávetni magukat és engedni az erőfeszítéseidnek, így könnyebben elvégezheted a munkádat.

Mérleg

Külső nyomást érzel, ami azt súgja, hogy alkalmazkodnod kell egy bizonyos gondolkodásmódhoz vagy munkamódszerhez. Talán kezded elveszíteni az önbizalmadat emiatt a nyomás miatt. Ne bizonytalanodj el! Mutasd meg egyediséged!

Skorpió

Ha nem is dolgozol ma, akkor is a munka jár a fejedben. Az agyad pörög, és ez rendben van. A mai ötleted érdemes megvalósítani. Új kiindulóponthoz érkeztél; ez a magvetés ideje.

Nyilas

Egy zavaró érzés azt súgja, hogy produktívabban kellene bánnod az időddel. Ennek a kínzó érzésnek köszönhetően egy csipetnyi bűntudatod támad, és önmagad ellen fordulsz, amiért nem teszel többet. Ne vedd magadra ezt a bűntudatot.

Bak

Rendezd át és határozd meg a prioritásokat ahelyett, hogy hátradőlnél és tétlenkednél.  Itt az ideje, hogy nyugodtabb szemszögből nézd meg helyzetedet. Olyan betekintést kapsz, amelyet biztosan hasznosíthatsz a következő héten.

Vízöntő

A tegnapi zseniális ötletek már nem tűnnek olyan zseniálisnak. Sötét felhő költözik a fejedben, és hirtelen a negatív oldalad veszi át az irányítást, ami rámutat arra, miért tévesek az elképzeléseid. Hallgasd meg ezt a hangot, de ne add át az uralmat neki.

Halak

Keresed a módját, hogyan teremts rendet az összegyűjtött tények között. Lassan olyan struktúrát vagy keretrendszert építesz fel, amely jól működik a helyzetedben. A megközelítésed gyakorlatias és erős vagy. Erőfeszítéseidnek meglesz a jutalma.

Karrier horoszkóp: 2022.10.03.

Forrás: horoscope.com
Fotó: Freepik

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét