horoszkop, karrier, ezoteria, merleg
Fotó: Freepik

A Mérleg egy remek lehetőséget kap!

blank
blank

H I R D E T É S

A Rák, az Oroszlán és a Szűz nehézségekbe ütközik. A Bak vigyázzon, mert valaki nem őszinte vele! Karrier horoszkóp: 2022. augusztus 25.

Kos

Nyugis nap vár rád a melóban, de jöhet egy olyan projekt, ami újabb kapukat nyithat meg a későbbiekben. Próbáld meg a maximumot nyújtani és ezt a lelkesedést a feletteseid és a kollégáid értékelni fogják.

Bika

Ma egy olyan munkatársaddal találjátok meg az összhangot, akivel korábban egyáltalán nem jöttetek ki jól. Nos, ha barátok nem is lesztek, nagyon úgy tűnik, hogy egy jó munkahelyi kapcsolat alakult ki, ami a későbbiekben is jól jöhet majd mindkettőtöknek.

Ikrek

Egy remek lehetőséget kapsz a munkahelyeden, amit nagyon fogsz élvezni az elkövetkezendő időszakban. Egy olyan projektről lesz szó, ami szakmailag kihívás lesz, de közben le fogja kötni minden idődet és talán ez az, amire most pontosan szükséged van!

Rák

Konfliktushelyzetbe kerülhetsz, mert nem vagy hajlandó belátni, ha most nem a te módszered a legjobb. Kicsit engedj te is és meglátod, hogy másoknak is lehetnek remek ötleteik. A békesség érdekében muszáj kompromisszumokat kötnöd.

Oroszlán

A kollégáiddal csúnyán összeveszel, de nem érted a vita miértjét. A legjobb, ha mindenkivel, aki érintett elbeszélgetsz. Fontos azonban, ha úgy érzed, hogy igazságtalanság, ami veled történik, állj ki magadért és ne hagyd, hogy mások kihasználjanak.

Szűz

Egyre inkább kezded azt érezni, hogy kihasználnak a főnökeid. Rengeteg a munkád mostanság, de a családodra és a barátokra nem jut időd. Mindenképpen járj utána annak, hogy miért alakult úgy, hogy mindennel téged bíznak meg.

Mérleg

Ha az elmúlt időszakban nem érezted jól magad a mostani munkahelyeden, szerencsére már be is toppan egy új lehetőség. Egy olyan cég kereshet meg, akik iránt már régóta érdeklődtél és egy olyan pozíció lesz nyitott, amire a te szakmai tudásod és személyiséged tökéletes választás lehet!

Skorpió

Nehéz döntést kell ma hoznod, de fogalmad sincs, hogy mi legyen. Kérd ki olyanok véleményét, akiknek megbízol a tudásában és a szakértelmében. Bárhogy is döntesz, ne stresszeld túl a helyzetet, mert annyit nem ér az egész!

Nyilas

Egy nagyon beszédes kollégád visszatart abban, hogy tényleg a munkára koncentrálj. Ha nem szeretnél túlságosan lemaradni a feladatokkal, inkább szólj neki, hogy a pletykálkodást hagyjátok a nap végére.

Bak

Igazi dráma alakul ma ki a munkahelyeden, de szerencsére neked nem lesz közöd a dologhoz. Amennyire tudsz, próbálj meg kimaradni a szituációból, mert csupán hatalmi harcokról van szó és hidd el, nem érdemes neked is beleszállnod.

Vízöntő

Ma bármibe fogsz bele, gördülékenyen fog menni! Sok munkád lesz, de szerencsére bármilyen akadállyal képes vagy megbirkózni. Ne felejts el délután lazítani egy kicsit, mert nem várhatod el saját magadtól, hogy mindig 180 százalékot adj bele mindenbe.

Halak

Egy csúnya pletyka terjed el rólad a munkahelyeden. Érthető, hogy fáj a sok rosszindulat, de ahelyett, hogy te is hasonló módon vágnál vissza, inkább próbáld meg a lehető legnyugodtabban kezelni a helyzetet.

Fotó: Freepik

H I R D E T É S