Az Oroszlán ma különleges nézőponttal fog rendelkezni, a Szűz várjon, mielőtt cselekedne! Karrier horoszkóp: 2022.10.04.

Kos

Az intuíciód nagy eséllyel rossz útra vihet. Ahelyett, hogy megkérdőjelezed azt, amit a jövő hozhat, inkább meditálnod kellene, és a jelennel foglalkozni. Tartsd észben azt, ami körülötted történik!

Bika

Azok az elektronikai és mechanikai készülékek, amelyeket a múltban vásároltál csak jobban össze fognak zavarni, mint megkönnyíteni a dolgod. Légy türelmes. Nézz utána mindennek, még akkor is ha szabadnapod van!

Ikrek

Az, amire a legkisebb esélyt látod, hogy megtörténik, valószínüleg megfog történni. Amikor hosszú távú célokat tűzöl ki magad elé, észben kell tartanod az összes eshetőséget. Maradj rugalmas, főleg az elkövetkezendő hónapokban!

Rák

Az utolsó dolog amit most tenned kéne, az úgy tenni, mintha rendelkeznél olyan válaszokkal, amikkel valójában nem. Valld be, hogy nem vagy biztos abban, hogy mit hoz a jövő. Ha így teszel több tiszteletet kaphatsz, mintha csak találgatnál. 

Oroszlán

Ha távol vagy a munkahelyedtől, szánj időt arra, hogy egyet hátra lépj, és elemezd az összképet. Különleges nézőponttal fogsz ma rendelkezni, amivel általában akkor nem mondható el, ha el vagy foglalva a napi teendőkkel.

Szűz

Ne vonj le meggondolatlan következtetéseket! Az elkövetkezendő pár hétben ez visszafog ütni. Várj addig, amíg a dolgok újra jól haladnak, mielőtt valami újba kezdenél bele.

Mérleg

Minden nyugodtnak tűnik ma. Ez egy jó nap arra, hogy szabaddá tedd a napodat, ha eddig nem lettél volna az. Ne is aggódj semmiféle karrierrel kapcsolatos dolgon! A mai napon eltervezett dolgok nem úgy fognak alakulni, ahogy te azt szeretnéd. 

Skorpió

Az elméd ma pihen, szóval élvezd ezt a szünetet ahelyett, hogy megpróbálnál minden olyasmit csinálni, ami racionális gondolkodást igényel. Vegyél részt olyan tevékenységekben, amik elvonják a figyelmedet a munkáról. Ha ma dolgozol, menj haza kicsit előbb!

Nyilas

Próbálj meg nem mérges vagy frusztrált lenni, ha az az út amit választottál nem alakul, ahogy azt szeretted volna. Ez egy jel arra, hogy újra át kell gondolnod a dolgokat. Menj vissza az időben fejben, és vedd észre azt, amit akkor figyelmen kívül hagytál.

Bak

Lehet, hogy az utóbbi időkben nem úgy alakulnak a dolgok, mint ahogyan gondoltad őket. Itt az ideje, hogy mentálisan visszamenj és felülvizsgáld. Úgy tűnik, túl gyorsan átugrottál valamit. Gondold át az ötleteid!

Vízöntő

Kétségeid kezdenek lenni a közelmúltban megtörtént jelentős változásokkal kapcsolatban. A dolgok nem haladnak olyan gyorsan és olyan könnyen, mint ahogyan azt remélted. Ne aggódj, és ne add fel. Nincs itt az ideje, hogy bedobd a törölközőt.

Halak

Valaki, akiről azt hitted hogy szikla szilárd, mégsem tűnik annyira biztosnak jelenleg. A jelenlegi egy jó idő arra, hogy utána járj annak, amiben biztos vagy. Habár sokkal inkább belecsapnál a dolgok közepébe, jobban jársz ha alaposan utánanézel a dolgoknak, és tanulsz a múltból!

Karrier horoszkóp: 2022.10.04.

Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét