karrier, horoszkóp, ezoteria, skorpio
karrier, horoszkóp, ezoteria, skorpio

A Skorpió mutassa ki, hogy feljebb akar lépni!

blank
blank

H I R D E T É S

Az Oroszlánt ma nem fogják megérteni, a Vízöntő tárgyalásai jól fognak alakulni! Karrier horoszkóp: 2022.09.30.

Kos

Alkoss egy csapatot valakivel, aki biztos magában. Együtt megválthatjátok az egész világot! Lehet, hogy valakivel találkoztál a munkádon keresztül, akinek van egy jó üzleti ötlete, amit veled szeretne megvalósítani. Menj bele!

Bika

Csak azért, mert te magasabb pozícióban vagy valakinél, aki csak most kezdett, még nem jelenti azt, hogy nem kéne őt figyelembe venned, vagy az ötleteit! Nagy valószínűséggel sokat tanulhatsz ettől az új embertől, aki csak most csatlakozott a céghez!

Ikrek

Használd a következetes érvelésed ahhoz, hogy ki tudj találni egy megoldást egy olyan problémára, ami már egy ideje jelen van az életedben. Minden szükséges információ a birtokodban van! Most már csak össze kell raknod a képet! Játszd a privát nyomozó szerepét!

Rák

Talán te vagy az egyetlen, aki a probléma összes oldalát megérti. A hozzátett érték amit nyújtasz nagyon is fontos azoknak, akikkel együtt dolgozol! Ne bújj el a háttérben, miközben hagyod, hogy mások fölöslegesen vitatkozzanak. Hozd előtérbe az ötleteid!

Oroszlán

Jól tudod, hogy igazad van valamiben, de másokat nem tudsz meggyőzni erről. A szavaidat nem úgy értik meg, mint ahogyan azt te szeretnéd. Mások szemében durvának, erőszakosnak, és nagyon makacsnak tűnsz.

Szűz

Mielőtt megmondanád másoknak, hogy mit tegyenek, menj biztosra abban, hogy tudod kivel beszélsz. Az, akivel beszélsz, sokkal tapasztaltabb nálad, és akár meg is sértődhet a tapintatlan közésmódod által. Légy körültekintő!

Mérleg

Ne hagyd, hogy elvegyék a kedvedet az érzelmeid! A hangulatod lehet, hogy nagyon rossz, de a gondolkozásod még mindig éles! Ne hagyd, hogy az érzéseid elvonják a figyelmed arról a fontos elemzői munkáról, amit végzel! Maradj fókuszált, mert így rengeteget érhetsz el!

Skorpió

Ha elfáradtál abban, hogy a régi pozícióban vagy, a régi fizetéseddel, akkor kérd meg a feletteseidet, hogy mit kéne megtenned ahhoz, hogy előrébb lépj. Lágy őszinte és egyenes a céljaiddal kapcsolatban. Mutasd meg, hogy mit vagy hajlandó megtenni azért, hogy feljebb lépj!

Nyilas

Az érzelmességed az erősséged, és nem a gyengeséged, szóval ne hagyd figyelmen kívül, főleg ma! Mások segíthetnek abban, hogy összerakd a képet azzal kapcsolatban, amit nem tudsz. Viszont azt ne felejtsd el, hogy semmi sem tudja helyettesíteni a megérzéseidet!

Bak

Amikor másokkal vagy rengeteg kreatív behatás ér téged, ami megkönnyíti a dolgod. Ha mindent egymagad akarsz, az visszafog ütni rád! Fontos, hogy mások ötleteit is hasznosítsd! A második és harmadik terv megléte kulcsfontosságú!

Vízöntő

Észre fogsz venni egy belső egyensúlyt a mai nap folyamán, ami által magabiztosabb leszel mint valaha. Ez a belső harmónia remek hatással lesz a körülötted lévőkre is! Az összes tárgyalásod jól fog menni!

Halak

Rengeteg feszültség gyülemlik fel a munkahelyeden a munkáltatók és munkavállalók között. Egyre több és több alkalommal történik meg az, hogy valamilyen formában agresszivitás van körülötted. Nagyon fontos semlegesnek maradnod ebben a nehéz időben!

Karrier horoszkóp: 2022.09.30.
Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S