karrier-horoszkop-ezoteria-szuz
Fotó: Envato

A Szűznek sok szerencsétlenségben lesz része!

blank
blank

H I R D E T É S

A Nyilas álljon humorral a problémáihoz, a Vízöntő tekintsen a múltba, és tanuljon hibáiból! Karrier horoszkóp: 2022.08.23.

Kos

A délelőtti őrület a késő délutáni órákban alábbhagy, és végre rendbe tudod tenni a kirakós játék összes törött darabját. Többé nem kell másokhoz fordulnod válaszokért, hiszen minden magától és könnyen érkezik hozzád.

Bika

Bármit mondhatsz, de az, akivel beszélsz, teljesen mást fog hallani. Szinte már le kell majd betűznöd a szavaidat, hogy megértesd az álláspontod. Sajnos ez lesz a tendencia a következő három és fél hétben!

Ikrek

Valaki el fog hívni életed legfontosabb állásinterjújára, de elfelejti megadni az elérhetőségét, így képtelen leszel elérni ezt az illetőt. Az ehhez hasonló szerencsétlenségek meglehetősen gyakoriak lesznek a következő három és fél hétben!

Rák

Nehéz csatákkal kell szembenézned az elektronikus kütyükkel vívott háborúban a következő három és fél hétben. A számítógépek, kamerák és járművek valószínűleg sokkal gyakrabban fognak elromlani, mint szeretnéd. Készülj fel!

Oroszlán

A munkával kapcsolatos tárgyalások nehézkesek lesznek a következő három és fél hétben. Súrlódások keletkeznek, és nehéz lesz bármilyen kompromisszumot kidolgoznod. Semmit se vegyél magadra! Csak szimplán nem működik jelenleg a kommunikáció.

Szűz

Hagyj több időt a reggeli munkába állásra! Ha rövid távú utazást tervezel a következő három és fél hétben, a bolygók nem fognak kedvezően állni számodra. Erre készülj fel! Ügyelj arra, hogy kéznél legyen egy bikázó kábel. Neked vagy valakinek, akit ismersz, szüksége lesz rá!

Mérleg

Annak ellenére, hogy nagyon gyakorlatias vagy, és van egy jól kidolgozott terved, a következő három és fél hétben akadályokba ütközöl. Kommunikációbeli malőrök fogják megnehezíteni a hatékony munkavégzést a munkahelyen. Tegyél meg  minden tőled telhetőt!

Skorpió

A következő három és fél hétben tartózkodj attól, hogy új elektronikus kütyüket vásárolj az irodába. Bármit is vásárolsz most, valószínűleg súlyos mechanikai hibákat fog okozni. Ha vásárolnod kell valamit, vedd figyelmbe, hogy legyen rajta garancia!

Nyilas

A következő három és fél hétben gyakoriak lesznek a munkahelyi félreértések. Nehéz lesz úgy megértetni magad az emberekkel, ahogyan azt szeretnéd. Tegyél meg mindent a pozitív hozzáállás megőrzésének érdekében. A humorérzék a legfontosabb összetevő!

Bak

Ma kezdődik egy három és fél hetes időszak, amikor a kommunikáció szinte megszakad a munkád körül. Üzeneteket fogsz hagyni az embereknek, amelyeket soha nem fognak megkapni, és a telefonszámok pedig összekeverednek. Kétszer is ellenőrizd le a dokumentumokat!

Vízöntő

A következő három és fél hétben fontos lesz, hogy visszamenj gondolatban az időben, és átgondold a legutóbbi karrier eseményeidet. Az áttekintés és a visszatekintés sokkal értékesebb lesz, mint az előretekintés. Sokat tanulhatsz a múltadból!

Halak

Az elméd mindig pörög, de a következő három és fél hétben a szokásosnál is kavargóbb lesz. Bizonyos szempontból úgy érezheted, hogy visszafele, és nem pedig előre felé halad. Ez várható volt. Győzz le mindent, ami az utadba kerül!

Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S