konyv, karrier, onfejlesztes, pihenes
Fotó: Envato

Könyvek, amelyek hozzájárulhatnak karriered építéséhez

blank
blank

H I R D E T É S

Bemutatunk néhány könyvet, amelyek nyárra is mind tökéletes olvasmányok, és segíthetnek bennünket a szakmai fejlődésben is. 

Tanulmányaink és munkáink során is számos tapasztalatra tehetünk szert, de egy idő után felmerül bennünk a kérdés, hogy miként lehetnénk még többek, hogyan gyarapíthatjuk tudásunkat. Ekkor elmehetünk továbbképzésekre, esetleg munkahelyet válthatunk, de olykor egy témába illő könyv is sokat segíthet abban, hogy szakmailag fejlődni tudjunk. Érdemes ezeket a könyveket időközönként elővenni, valamint szétnézni a könyvesboltok kínálatában, mert valóban olyan, értékes írásokra bukkanhatunk, amik nagyban hozzátehetnek munkánk sikerességéhez. 

Dean Graziosi: Szokások leendő milliomosoknak

A híres üzleti tanácsadó és egyben vállalkozó könyve mindenki számára jól szemlélteti, hogy milyen módon juthatunk el oda, ahol valóban tartani szeretnénk. Szerinte sikereket elérni nem is olyan nehéz feladat, csupán ismerni kell a trükköket. Ezeket a módszereket előszeretettel osztja meg olvasóival, így akár beosztottként vagy vezetőként dolgozunk, tanácsai ugyanúgy hasznosak lehetnek számunkra is. Gyakorlati tippekkel szemléltetve segít minket, hogy valódi sikereket érhessünk el, és mindemellett megtanuljunk önmagunkban is hinni.

A Libri oldalán innen lehet megvásárolni online.

Nárai Andor: Hogyan legyél online szabadúszó

Már a címe is takarja, hogy kiknek ajánljuk ezt a könyvet. Ugyan mindenki számára tartalmaz hasznos információkat, mégis azokat az embereket célozza meg inkább, akik szeretnének saját lábra állni, és kizárólag önmaguknak dolgozni. Az egyébként rendkívül olvasmányos könyv segít abban, hogy miként induljunk el ezen a rögös úton, és később hogyan érvényesüljünk a szabadúszók világában. Összességében tehát megtanítja, hogy minimális befektetéssel hogyan lehetünk a magunk urai, és építhetünk fel később egy jövedelmező vállalkozást, aminek köszönhetően magasabb életszínvonalon élhetünk, mint jelenleg. A fókuszt a külföldi munkavállalásra helyezi, viszont itthoni munkavégzéssel. A könyvben ezzel kapcsolatban is hasznos tanácsokra lelhetünk, valamint megtudhatjuk, hogy melyek a tipikus buktatók, amikre érdemes odafigyelnünk már a legelején.

A Libri oldalán innen lehet megrendelni e-könyvben.

Herczku Mónika: Elbocsátottak? Állj fel, és kezdj új életet!

A könyv egy igen aktuális kérdéskörrel foglalkozik, hiszen a legtöbb ember életében előfordult már, hogy tervei ellenére távozni kellett ilyen-olyan okokból a munkahelyéről. Valljuk be, ilyenkor sokan padlóra kerülünk, és nem tudjuk, hogy hirtelen merre tovább. Ebben a szituációban nyújt segítséget ez a könyv, hiszen elmagyarázza, hogyan tudunk minél hamarabb talpra állni, és egy új munkahelyet találni. Segít továbbá abban, hogy a sikeresség érdekében milyen önéletrajzot állítsunk össze, vagy hogyan viselkedjünk egy állásinterjún.

A Libri oldalán innen lehet megrendelni e-könyvben.

Szerző: I.A.
Fotó: Envato

H I R D E T É S