napi horoszkóp, horoszkóp, ezotéria, csillagjegyek, oroszlán csillagjegy, Karrier horoszkóp: 2023.10.30.
napi horoszkóp, horoszkóp, ezotéria, csillagjegyek, oroszlán csillagjegy, Karrier horoszkóp: 2023.10.30.

Ma visszaüt egy múltbéli rossz döntése az egyik csillagjegynek!

blank
blank

H I R D E T É S

A Rák megkapja a szükséges támogatást, a Nyilas hagyatkozzon a belső megérzésére! Karrier horoszkóp: 2023.10.31.

Kos

A következő három hétben nem lesz különösebben erős a kapcsolatod azokkal, akikkel együtt dolgozol. Úgy tűnik, a bájod nem működik olyan jól, mint általában. Mások sokkal komolyabbak, mint azt te szeretnéd- Tegyél meg mindent azért, hogy megértsd enneka a szituációnak az okát.

Bika

A következő három hétben sok szerencsében lesz részed. Jó időben leszel jó helyen, és ahhoz, hogy sikeres legyél, csak a szívedet kell követned. Ezt nem lehet túl nehéz megtenni. Az intuíciód megmutatja majd az utat!

Ikrek

A következő hetekben úgy fogod érezni, mintha egy kicsit lemaradtál volna onnan, ahol lenni szeretnél. Mások nem nagyon segítenek neked – egyszóval nem kapod meg azt a támogatást, amelyet megérdemelsz. Tarts ki, hamarosan vége van!

Rák

Egy negatív megjegyzés, amit valakinek mondtál, vagy egy híd, amelyet körülbelül hat hónapja égettél fel, kísérteni fog a következő három hétben. Lehet, hogy az első gondolatod, hogy valaki mást hibáztass, de valójában csak magadat hibáztatod.

Oroszlán

Ma kozmikus változás történik, aminek mélyreható hatása lesz a következő három hétben. Ebben az időszakban különösen ügyelned kell otthonodra és a családodra. Ha ott stabilitás van, akkor a munkádban is lesz.

Szűz

A következő három hétben jó kapcsolatot ápolsz másokkal, és összességében jó szerencséd lesz.. Röviden: ma egy nagyon kedvező időszak kezdődik számodra. Kockáztass. A most bevállalt kockázatoknak később hatalmas megtérülése lesz.

Mérleg

Ma elkezdődik egy trend, amely a következő három hétben fog történni. Ennek az irányzatnak a fő része a figyelmesség és a másokkal való együttműködés. Azt fogod tapasztalni, hogy szerencséd sokkal kedvezőbb, ha a körülötted lévőkkel is kedvezőbb helyzetben vagy.

Skorpió

A következő három hétben javulni fog a szerencséd. Éves ciklusod új szakasza kezdődik ma, amely egy fellendülés kezdetét jelzi számodra. Összességében sokkal jobb lesz a kapcsolatod azokkal, akikkel együtt dolgozol.

Nyilas

A következő hetekben azt fogod tapasztalni, hogy a racionális gondolkodás nem fog minden olyan információt megadni, amelyre szükséged van a továbbjutáshoz. Fontos, hogy az intuíciódra is hagyatkozz. Az adja majd meg az igaz válaszokat.

Bak

Itt az ideje, hogy új célokat tűzz ki magad elé, amelyeket szeretnél elérni a következő évben. A következő hetekben a körülötted lévő emberek fokozottan támogatnak majd téged és az igényeidet. Nyugodtan támaszkodjon másokra és kérjen tanácsot.

Vízöntő

A következő hetekben különösen fontos lesz, hogy fogékony legyél, és tisztában legyél a körülötted élő emberek igényeivel. Ha mindig magadra gondolsz, akkor a szokásosnál is nagyobb zűrökbe keveredhetsz. Valami nagy dolog küszöbén állsz. Ne ronts el!

Halak

A következő három hétben kísértést érezhetsz arra, hogy költekezz. A ház felújítása vagy az őszi ruhatár beszerzése igen csábító lesz. Kérdezd meg magadtól, hogy a munkából származó jövedelmed valóban alátámasztja-e ezt a költekezést.

Karrier horoszkóp: 2023.10.31.
Forrás:
horoscope.com

H I R D E T É S